Re: Посоветуйте настольные игры для семейного вечера
[Re: airmax00] 2 февраля 2024 в 11:37
airmax00 02.02.2024 11:19 пишет: на 4 человека так чтоб и 8 летнему ребенку было интересно
посоветуйте что то увлекательное в огромном мире настолок
пс: монополия, эрудит, сумасшедший лабиринт, catan junior, шахматы, домино, карты есть
кольт-експрес зараз моїм заходить найбільше. також каркасон знову почали. манчкін , 7 чудес (варіація - архітектор ). codenames (краще зразу pictures) подорож Європою та скотланд-ярд але це вже на останок, ними майже не граємо.
[Re: airmax00] 2 февраля 2024 в 14:12
уно у всіх його варіаціях, лото, крокодил, слова - коли назіваеш першу літеру слова і всі інші питають щось наприклад "воно їстівне?" а ведучій може відповідати тільки так чи ні єліас, але дитині може бути важкувато ще ця гра, як її.. коли на лобі картка зі словом а ти маєш вгадати кто ти
[Re: Aziz] 2 февраля 2024 в 23:43
Aziz 02.02.2024 12:47 пишет: джанга, хто я - досить веселі ігри настільний хокей - то взагалі був винос. Крики були на всю квартиру
ухх.. у мене з братом був хокей з залізними тонкими фігурами. Оскільки брат вигравав, я нервував і одного разу бахнув рукою по грі з усього розмаху. Так, що голова того хокеїста наскрізь пройшла. Розрізав руку між великим та вказівним. Кровіщі було.. а батьків дома не було, і мобілок в той час також ще не було. Шок-контент, але брат не спасував. Зашивали, до цих пір шов видно. Ну його, цей хокей))