vladd 07.05.2024 13:11 пишет: У 2000-му році вже дублювалися, все нормально з цим. Хоча можна висловити припущення, що можливо у якомусь районному "ДАІ" цього не робили. Хто зна, як тоді працювала "лампова машина бюрократії".
Все тоді робили. Позавчора родичка із такими правами перетинала наш, а потім польській кордон. Ніяких питань з боку прикордонників обох держав до ламінованих прав не виникало.
harald67 07.05.2024 15:23 пишет: Все тоді робили. Позавчора родичка із такими правами перетинала наш, а потім польській кордон. Ніяких питань з боку прикордонників обох держав до ламінованих прав не виникало.
Не знаю точно, що саме я роблю не так, але при перетинанні жодних кордонів світу в мене ніколи водійське посвідчення не перевіряли. Паспорт, і документи на автівку, ніщо більше прикордонників не хвилює, та і в повноваження їх не входить.
harald67 07.05.2024 15:23 пишет: Все тоді робили. Позавчора родичка із такими правами перетинала наш, а потім польській кордон. Ніяких питань з боку прикордонників обох держав до ламінованих прав не виникало.
Не знаю точно, що саме я роблю не так, але при перетинанні жодних кордонів світу в мене ніколи водійське посвідчення не перевіряли. Паспорт, і документи на автівку, ніщо більше прикордонників не хвилює, та і в повноваження їх не входить.
ну мабуть не їздиш на мадяри чи на поляки з України. Бо через раз права просять
Робив заміну посвідчення через Дію. Прийняв умови, сплатив яблопеєм, нове посвідчення приїхало на відділення пошти за тиждень. Фотку підтягнуло з пластикової айді картки. Лайкнув процес у дії. Та й фсьо.