Доброго дня. Хочу шановні Вас запитати, в себе в райцентрі найшов тільки водостічні системи RAINWAY нашого українського виробництва. Хтось може сказати про них щось? Ціни недешеві тож не хочеться замовляти аби що. Дякую за увагу.
Traktop 07.02.2024 08:49 пишет: Кровельники не рекомендовали. Кажуть вигорають на сонці. Собі ставив BRYZA.
Дякую. Мені в прошлому році знайомий будівельник рекомендував цей Бриз, польський наче він казав. Буду зараз юзати інтернеті, шукати цей товар. На рахунок вигорання читав що всі вони потроху вигорають, які менш які більш. Білий колір пишуть не вигорає тільки. А Ви давно ставили собі цей водостік?
Pash_OK 09.02.2024 14:49 пишет: У мене якась ПроАква, біла, вже третій рік, не вигоріло, все норм
а хіба біла, може вигоряти? в мене біла, здається той же Рейнвей, 14 років нормально функціоновала, жодного вигорання не побачив ...пару років тому, поміняв ії на River темно-зеленого кольору, теж норм вже 2 роки стоїть собі, а шо їй може бути
Pash_OK 09.02.2024 14:49 пишет: У мене якась ПроАква, біла, вже третій рік, не вигоріло, все норм
а хіба біла, може вигоряти? в мене біла, здається той же Рейнвей, 14 років нормально функціоновала, жодного вигорання не побачив ...пару років тому, поміняв ії на River темно-зеленого кольору, теж норм вже 2 роки стоїть собі, а шо їй може бути
Біла то наче не вигоряє, але кажуть відтінок капелюшку може поміняти, але ніхто чужий того не помітить). А чого міняли на River? Просто щоб оновити?
Біла то наче не вигоряє, але кажуть відтінок капелюшку може поміняти, але ніхто чужий того не помітить). А чого міняли на River? Просто щоб оновити?
Оновлював дах (з шифера на мет-черепицю) тому й водосточку оновив, під колір даху.