Щойно спіймав Орьнек у сувенірному оформлені Продаж з 10.07 (сьогодні).
З 9.45 сидів залогінений на сайті, десь о 10 відкрився продаж, поки тицяв, був уже 2 тис якійсь в черзі на 11 тис монет. Але видало віконце оформити/оплатити, оформив і оплатив.
Була щє одна спроба купити монетку в день продажу - не вдалося. В черзі 52000 якись при наявності десь 1400 монет. Не вистачило. Знову ж таки за словами знайомого колекціонера - також "рішає" швидкість інтернету. Він собі спецаільно щось швидке налаштовував, щоб в момент продажу його "заявки" долітали швидше. Так шо таки полювання, а не купівля
Andrey-Mil 01.08.2024 11:29 пишет: Була щє одна спроба купити монетку в день продажу - не вдалося. В черзі 52000 якись при наявності десь 1400 монет. Не вистачило. Знову ж таки за словами знайомого колекціонера - також "рішає" швидкість інтернету. Він собі спецаільно щось швидке налаштовував, щоб в момент продажу його "заявки" долітали швидше. Так шо таки полювання, а не купівля
аналогічно! два останніх допродажу- нічого не купив, остання була Орньок, якимось дивом пробився, а так 4--тисячний у черзі за наявності 10 тис. на "складі". може бариги мають ботів якихось, що автоматом у фоновому режимі оформлюють замовлення? інакше не повірю, що десятки тисяч реальних людей одночасно роблять замовлення, навіть, якщо мають по декілька акаунтів!
минулого тижня тітонька на пиві монетами 10грн "Державна спеціальна служба транспорту" усім бажаючим решту роздавала. А монету "ППО – надійний щит України" я вчора в маршрутці провтикав не встиг перехопити, пішла водію.
Трошки не в тему, пробачте. Може хто знає як можна придбати/зняти просто звичайні обігові 5/10 грн в кількості надцять штук? Не будучи юріком чи торговою точкою.
"Вполював" сьогодні випадково на сайті монетку Чомусь поплутав дати, думав продаж вчора. А зараз зайшов чисто випадково о 10.01, дивлюся - світиться "купити". Срібну "Параджанов" не встиг (дакінчилося раніше ніж моя черга), а звичайний "Парламентаризм" встиг (буквально за кілька сот до того, як монетки закінчилися). Черга реально в тисячі.
Andrey-Mil 10.09.2024 10:12 пишет: "Вполював" сьогодні випадково на сайті монетку Чомусь поплутав дати, думав продаж вчора. А зараз зайшов чисто випадково о 10.01, дивлюся - світиться "купити". Срібну "Параджанов" не встиг (дакінчилося раніше ніж моя черга), а звичайний "Парламентаризм" встиг (буквально за кілька сот до того, як монетки закінчилися). Черга реально в тисячі.
клас! мені парламентаризм не вдалось, може в повторний продаж пощастить. але сьогодні був повторий продаж Параджанова в сувенірці, орньок срібло та "батьківське щастя" в сувенірці. на старт продажів встиг на всі, але за нейзильбер Параджанова 427 грн. якось занадто, орньок маю вже (Н), щастя також маю, але хотів ще взяти, є кому дарувати! і от бачу, цифра "на складі" з'явилась, а зеленого кошика немає. я так про всяк випадок зайшов акаунтом дружини - і от є кошик, вдалось купити. мабуть воно відслідковує, чи купував акаунт колись таку монету, і якщо ліміт вже вичерпаний, то не дає ще купити. от таке спостереження! а як же тоді бариги скуповують їх, що потім у своїх оголошеннях про продаж зазначають "є у кількості"....
так, воно при вході в акаунт проти монетки пише, чи використано ліміт. Я сьогодні два нейзильбери "вполював", бо на срібну ліміт вичерпав минулого продажу. В 9.57 залогінився, в 10.00 шось "викинуло" і логінився знову, і одразу тицяв "купити". Встиг, місця в обидві черги були менші ніж залишалося. в 10.04 вже нічого не лишилося. Так шо швидкість реакції і швидкісний інтернет помічне.
Andrey-Mil 03.10.2024 09:59 пишет: Чергова спроба сьогодні "без виграшу". Золотий "Архистратиг" в кількості 2000 шт розлетівся за 30 секунд. Моя черга навіть і близько не була
а парламентаризм у сувенірці, повторний продж якого що був оголошений, здається 3 жовтня, ще й от зараз доступний для придбання, на складі 434 шт.))!