DanteLexus 22.02.2024 16:35 пишет: потрібна коробка на телевізор Samsung 58 дюймів. для транспортування. де можна знайти? чи порадьте як упакувати телевізор
Тут головне чим і куди буде транспортуватись. Я возив на задньому сидінні закутаний в плед і пристебнутий ременями безпеки.
DanteLexus 22.02.2024 16:35 пишет: потрібна коробка на телевізор Samsung 58 дюймів. для транспортування. де можна знайти? чи порадьте як упакувати телевізор
меняю на блок моршинской от 55, но от Ксяоми Хотя это наверно нефеншуйно, отправлять Самсунг в ксяомовскоц коробке. Это как айфон запаковать в коробку от Самсунга
меняю на блок моршинской от 55, но от Ксяоми
щось підказує що 58 у коробку 55 не влізе)
Різниця 3" по діагоналі, це сантиметрів 5 в довжину. Похімічить з боковим пінопластом, думаю вліз би ))) Але я б не наважився відправляти