Аааа.. ну раз майтер пише. Але чудес не буває, у таких аккумуляторах стандартні китайські літій-іонні елементи. Більше туди не впихнеш, а ємність коштує грошей. Тож не тіште себе надіями що за 1800 грн ви отримаєте пилку з аккумулятором за 1500.
у мене нема можливості перевірити емність АКБ прокрафта. можу тільки приблизно. стоїть 10 елементів по 2200ма. штатною зарядкою заряджаеться довше 4 годин... по роботі вистачає на немалу кількість різів. мені достатньо і бажання міняти на більш ємну нема. на 2 ампери робити батарею з 10 елементів нема сенсу, навіщо здорожчувати виробництво. жодного разу таких батарей не зустрічав. звичайно з 5 елементів батарея на 1,5-2А. з 10 елементів від 3 ампер.
Alex2064 12.03.2024 10:39 пишет: в отзывах про аккум как-то грустно)))
Що саме там погано? Погода така що потестувати зможу через кілька днів. По виду аккумулятор норм, вага відповідає стандартним 2А аккумам. Побачу як в роботі.
Впринципі не поганий інструмент. Но одне велике але. Слапка батерея її вистачає на 8-10 хв роботи. В холостому ходу 12-15хвилин я про этот отзыв
Alex2064 12.03.2024 10:39 пишет: в отзывах про аккум как-то грустно)))
Що саме там погано? Погода така що потестувати зможу через кілька днів. По виду аккумулятор норм, вага відповідає стандартним 2А аккумам. Побачу як в роботі.
Впринципі не поганий інструмент. Но одне велике але. Слапка батерея її вистачає на 8-10 хв роботи. В холостому ходу 12-15хвилин я про этот отзыв
Не думаю що з 2А батареї можна витягнути сильно більший час роботи. Чудес не буває. У мене в комплекті 2 аккумулятори тож думаю мені вистачить з головою. Реальне використання покаже.
Трохи в сторону від теми. Колись купив сабельну пилу на Алі для гілок на деревах. Так за декілька спроб і не зрозумів, нафіга воно потрібне, як таким можна щось спиляти, і яким дивом воно мені суглоби не переломало. На відміну від деяких форумчан, дуже не рекомендую сабельну пилу для пиляння деревець та гілок.
Вопрос не в привычке, а в том что она просто шатает всю веточку туда-сюда, вместо того чтобы ее пилить. Это демонтажная пила, она для совершено других целей предназначена и не работает на материале, которрый не держит форму и который ведет вслед за пильным полотном. Это примерно как электролобзиком пилить жестянку (металлочерепицу, например), кто пробовал, тот знает