leobos 26.02.2024 15:39 пишет: Доя америнського Тігуана тиск 2.7, для Європи - 2.3. Чого так - не знаю
американці важчі.
раніше слідкував за тиском, щоб нормально накачали. а вже багато років обслуговуюсь на одному шиномонтажі, то і перестав. вони по бумажці дивляться і дують. причому безкоштовно. але я один чи два рази пробував. а так від зміни до зміни гуми трималось.
leobos 26.02.2024 15:39 пишет: Доя америнського Тігуана тиск 2.7, для Європи - 2.3. Чого так - не знаю
американці важчі.
раніше слідкував за тиском, щоб нормально накачали. а вже багато років обслуговуюсь на одному шиномонтажі, то і перестав. вони по бумажці дивляться і дують. причому безкоштовно. але я один чи два рази пробував. а так від зміни до зміни гуми трималось.
У мене коли відкрити двері водія внизу на кузові металева табличка є на якій щось там написано. І вказано як раз який потрібен тиск в колесах. У себе тримаю 2.2 що на зимових 16 радіусу, що на літніх 18 радіусу. У вас що немає таких тебличок?
Октавія 205/55/16 - Рекомендація для пустого 2,2 Камік 205/55/16 - рекомендація для пустого 2,5
В чому суть? Споряджена вага авто схожа
Скоріш за все екологія. Типу більший тиск для зменшення опору кочення. У мене на 205/60/16 - 2,2.
я лично зимой стараюсь держать 2,4-2,5...
Як вище вже зазначили, тримаю тиск у шинах згідно заводської таблички та мануалу до авто, в мене зазначено 2,2. Якщо низький профіль, то можливо і є сенс на зиму підняти тиск вище норми, щоб у випадку попадання в яму зберегти колесо, на 60 профілі це не дуже актуально.
Sashok_Accent 25.02.2024 20:39 пишет: Та 205/55 16 ітак не малі, і не дуже низький профіль Імхо лишити як є. Хіба якщо 15-шки налізуть за супорта, то 195/65 15 Вони по-моєму за зовнішнім розміром такі самі. Тоді і м'якше буде, і ще й легші колеса будуть.
Якщо там під 205 гуму стоїть диск з 7 шириною, то при переході на 195 по нормальному було б добре і диск на 6.5 брати
Знайомій на цивік ставили на штатні диски вужчу і вищу гуму - за пару сезонів диски в подряпинах