VIOx 09.03.2024 21:36 пишет: Такий брався нещодавно... Бімба! Керамічні втулки + 4 ножі в подрібнювачі (не 2 ,як зазвичай).
О-го! ...за таку вартість... звісно має бути потужним та мега надійним, ще й дітям-онукам має залишитися у спадок ...але, щось мені підказує, там буде та ж сама конструктивна проблема із подрібнювачем(занурювальний в мене все ще працює без нарікань, схоже вони вічні)...тому й обираю, цього разу, щось більш оптимальне за ціною/терміном гарантії...
Bodion 09.03.2024 20:19 пишет: Я такий Бош (чоппер) минулого літа матері подарував. Не нарадується. Тепер це основний пристрій) Навіть мясорубкою майже перестала користуватися. Меле все підряд аж гай шумить) При цьому ще два блендер в хазяйство має. Короч рекомендую
дякую за відгук саме цей Бош поки що є лідером моїх виборів...
Bodion 09.03.2024 20:19 пишет: Я такий Бош (чоппер) минулого літа матері подарував. Не нарадується. Тепер це основний пристрій) Навіть мясорубкою майже перестала користуватися. Меле все підряд аж гай шумить) При цьому ще два блендер в хазяйство має. Короч рекомендую
дякую за відгук саме цей Бош поки що є лідером моїх виборів...
Отже, нічого краще, за цього червоненького Боша не знайшов тому саме він й був куплений...вже протестував, порубавши за пару хвилин форшмак...вийшло добре, поки що, все в ньому подобається