egorka 01.03.2024 16:45 пишет: а от яке покриття у Лайф сел я не знаю
принаймні у нас в селі першим з'явився лайф, за ним київстар (причому вже під час війни), а водафона, здається, по цей день немає. Це було основною причиною мого переходу на лайф, хоча водафон, аби мене утримати, пропонував дуже вигідні тарифи.
egorka 01.03.2024 16:45 пишет: а от яке покриття у Лайф сел я не знаю
принаймні у нас в селі першим з'явився лайф, за ним київстар (причому вже під час війни), а водафона, здається, по цей день немає. Це було основною причиною мого переходу на лайф, хоча водафон, аби мене утримати, пропонував дуже вигідні тарифи.
а в мойому селі, все навпаки...тому, все ще, маю водафон(контракт, ще з 90-х ), лайфсел, київстар, голден телеком ...якщо суто для Києва, лайфсел, як не крути, оптимальний за ціною/якістю.
А зараз якщо телефонуєш мігрованому абоненту, чуєш щось на кшталт "увага, ви телефонуєте лоху який покинув Київстар!!!...", бо здається я раніше чув, а зараз й не згадаю.
Chmln 02.03.2024 15:28 пишет: По Києву, якщо потрібен інтернет - найкращий у Київстар, потім Водафон, і потім Лайф, маю усі три, порівнюю періодично. Нічого не змінюється.
лайф на внешнюю антенну и 4ж роутер выдает на загрузку до 40+мбит/с. водафон 7-9, внешняя антенна до одного места, до вышки 500м и на этой вышке сдохли аккумы. после отключения ээ связь держится полчаса. в 22-ом году до 6 часов держалась