Доброго дня, шановні автолюбителі! Порадьте, будь ласка, де можна відновити різьбу в ГБЦ під свічку на Авенсіс 3, не знімаючи ГБЦ? Що її звітди випхало - не знаю, але різьби там вже нема від слова зовсім
Bohdan75 01.03.2024 13:42 пишет: Доброго дня, шановні автолюбителі! Порадьте, будь ласка, де можна відновити різьбу в ГБЦ під свічку на Авенсіс 3, не знімаючи ГБЦ? Що її звітди випхало - не знаю, але різьби там вже нема від слова зовсім
Bohdan75 01.03.2024 13:42 пишет: Доброго дня, шановні автолюбителі! Порадьте, будь ласка, де можна відновити різьбу в ГБЦ під свічку на Авенсіс 3, не знімаючи ГБЦ? Що її звітди випхало - не знаю, але різьби там вже нема від слова зовсім
Дякую щиро, Слава Україні!!!!
Как вже написали, а от не знімаючи... Не певен
Вийшло не знімаючи. Гужон купив на Перова, комплект мітчиків (1 та 2 номер), фіксатор різби та довге свердло на 12,8 (за свердлом прийшлося по всіх ринках поїздити, насилу знайшов). Головне в роботі забрати стружку з циліндру, робив це пилососом. Ну і свердлити та нарізати бажано із закритими клапанами.
Дякую щиро, Слава Україні!!!!
Как вже написали, а от не знімаючи... Не певен
Вийшло не знімаючи. Гужон купив на Перова, комплект мітчиків (1 та 2 номер), фіксатор різби та довге свердло на 12,8 (за свердлом прийшлося по всіх ринках поїздити, насилу знайшов). Головне в роботі забрати стружку з циліндру, робив це пилососом. Ну і свердлити та нарізати бажано із закритими клапанами.
В ответ на: Головне в роботі забрати стружку з циліндру, робив це пилососом
а як це зробити фізично? Якийсь тонкий шланг до прилососа через перехідник пристосовувати чи як?
Я думаю так само як роблять це коли встановлюють газ (сверлять впуск. колектор під штуцера).
Дуже сумніваюсь, що у випадку з ГБО, особливо з пластиковим колектором хтось там щось пилососить. Та й об'єм стружки для штуцера і для свічки суттєво відрізняється. Може й не правий, хз.
В ответ на: Головне в роботі забрати стружку з циліндру, робив це пилососом
а як це зробити фізично? Якийсь тонкий шланг до прилососа через перехідник пристосовувати чи як?
Так, взяв поліетиленовий шланг 8 мм внутрішнім діаметром (бо 10 не лізла), підібрав пробку в шланг пилососу, зробив в ній отвір під цей 8 мм шланг и уперьод.
Всім дякую за відповіді!!!!!
ну все. Набір можно здавати в аренду, Дораха
Та да, дай Бог щоб більше не знадобився)))))
якщо свічки міняються рідко то кращє їх різьби трохи змастити "мідяшкою" бо прикіпають та викручуються разом з різьбою, те ж саме добре робити з лямбдами. На МТ свічки ще гарно натитрали різьбу щіткою від тролейбуса графітовою бо там температури побільше та прикипають взагалі намертво а голови коштують зовсім як філе 747го.