Так на Роге 2.5 не чим не краще буде. Але я не про двигун, а про сприйняття автомобіля. Якість салону, акустичний комфорт. У Рога із плюсів тільки кліренс і не сильно дорогий в обслуговуванні. Знову ж таки варіатор, він там надійний, але надійний серед варіаторів Жатко. У японців варіаторі кращі і витривалість більша. Стосовно газу, якщо в тебе пробіги в рік 10-15 тис, то газ тобі точно не потрібен, з огляду на його вартість і геморой з регулювання зазорів. Подивись на Субару, з огляду на те що марка не розповсюджена, то і ціна не летить до 18-20.
то зрозуміло,що по комфорту (як і по ціні) вони десь поруч. у форда теж не айс зі шомоподавленням,а про фордівськи криві зазори по кузову та щіліни по салону тільки лінивий не писав.Але на свої гроші авто гарне і доступне по обслуговаванню. Якби не був потрібен кліренс кросовера,я б не міняв його. Про надійний варіатор Рога-дякую. Поки що пробіг ледве до 10-ти за рік,тому про газ,це як кажуть-краще мати та не потребувати,чим потребувати та не мати. Субару щось не готовий морально,а чого-х.з.
Так на Роге 2.5 не чим не краще буде. Але я не про двигун, а про сприйняття автомобіля. Якість салону, акустичний комфорт. У Рога із плюсів тільки кліренс і не сильно дорогий в обслуговуванні. Знову ж таки варіатор, він там надійний, але надійний серед варіаторів Жатко. У японців варіаторі кращі і витривалість більша. Стосовно газу, якщо в тебе пробіги в рік 10-15 тис, то газ тобі точно не потрібен, з огляду на його вартість і геморой з регулювання зазорів. Подивись на Субару, з огляду на те що марка не розповсюджена, то і ціна не летить до 18-20.
то зрозуміло,що по комфорту (як і по ціні) вони десь поруч. у форда теж не айс зі шомоподавленням,а про фордівськи криві зазори по кузову та щіліни по салону тільки лінивий не писав.Але на свої гроші авто гарне і доступне по обслуговаванню. Якби не був потрібен кліренс кросовера,я б не міняв його. Про надійний варіатор Рога-дякую. Поки що пробіг ледве до 10-ти за рік,тому про газ,це як кажуть-краще мати та не потребувати,чим потребувати та не мати. Субару щось не готовий морально,а чого-х.з.
напевно(на підсвідомому рівні), не готовий матеріально ...бо важко уявити, який такий (живий) субару, можна знайти у такому бюджеті??
напевно(на підсвідомому рівні), не готовий матеріально ...бо важко уявити, який такий (живий) субару, можна знайти у такому бюджеті??
В районі 15-16 тис є варіанти, і це ще без торгу. Дивився в бік Субару, коли думав паркетник, але витрата палива зупинила.
можливо,бо ходять страшилки про обслуговування та ремонт опозітного двигуна.
Ну ремонт це окрема тема, а от обслуговування за рахунок чого повинно бути дорогим? Фільтр оливи зверху знаходиться, відкручується легко, пробка злива оливи і заливна горловина як і у всих інших машин. Повітряний фільтр на двох засувках, міняється за 10 хв. Паливний в баці міняється раз в 100 тис. км. Чи може для заміни свічок треба двигун виймати, невже інженери не врахували цей момент? Таки врахували і міняються вони звичайним набором інструментів трохи довше ніж у рядника. Від себе скажу що обслуговування Субару в мене було дешевше ніж Фольксвагена і більшність операцій було простіше зробити. З приводу ремонту - страшилки більше пов'язані з турбо двигунами заряджених версій, які ганяли і в хвіст, і в гриву і вони довго не витримували. Атмо мотори значно довше ходять і ціна ремноту співставна з схожими двигунами.
Дякую друзі,є над чим замислиться.Про Субару-Лісника зовсім не думав,тепер гляну,та почитаю форуми,що воно таке. Поїду по площадкам,помацаю. Як щось дорожче западе в душу,то візьму тайм-аут,та доберу грошей.