Re: Конотопська відьма, Уривський і театральний хайп взагалі
[Re: maksym] 4 июня 2024 в 19:11
maksym 31.05.2024 12:22 пишет:
Wave 31.05.2024 11:45 пишет: Обіцяли до речі продаж квитків через дію задля усуенення перекупів.
та це совок якийсь Правильно збільшувати ціну для забезпечення балансу попит/пропозиція. Прям зараз є поодиноки квиткі
До чого тут ціна і баланс попиту, якщо перекупи все вигрібать і дописують нуль до ціни? Абсолютно резонне рішення, яке давно треба було прийняти, де тут совок - не розумію.
Є один вільний квиток на Конотопську відьму на суботу 8 червня 17:00. одруга мала йти з компанією, але в когось з них не виходить. Тому продає за ціною театру. 6 ряд партеру, 1500 грн.
[Re: H2O] 29 сентября 2024 в 19:09
H2O 29.09.2024 19:00 пишет: А "Безталанна" хтось бачив? Які відгуки? Хочу подарунок двом жінкам 55 і 25 років зробити.
Відмінний вибір! Жінкам сподобається. Безталанна - це вистава про кохання. Хлопець до нестями любить дівчину, але через певні обставини одружується на іншій. І в цьому трикутнику мечуться усі троє. П'єса про пристрасть, про зраду, про страждання жінки, якою нехтують. І дуже красива візуально! Словом, на мою думку, входить в топ-5 вистав театру.
[Re: Juliet Capulet] 29 сентября 2024 в 22:41
Дякую! А можеш поділитися своїм топ-5 театру? І, якщо є досвід, з Театру на лівому? Тільки щоб котів не вбивали, як у "Кицюні". ) Бо мат і постріли - то одне, а котики то святе. )
[Re: H2O] 30 сентября 2024 в 10:43
H2O 29.09.2024 22:41 пишет: Дякую! А можеш поділитися своїм топ-5 театру? І, якщо є досвід, з Театру на лівому? Тільки щоб котів не вбивали, як у "Кицюні". ) Бо мат і постріли - то одне, а котики то святе. )
В театрі на лівому березі зараз пєчалька з репертуаром. Після того, як вони вижили звідти прогресивного і сміливого Стаса Жиркова, багато зіркових постановок знято з показу, а те, що ставлять зараз - такоє... 1. З цією виставою щось не так - дуже вдала постановка британської франшизи. Я писала про неї вище. 2. Сімейний альбом - дуже оригінальна вистава. Без слів і в масках. Ніколи не бачила нічого подібного. Про наші минулі совкові часи. 3. Самотній захід - це знову Мартін Макдона, той же драматург, що Кицюня. Поставив її молодий режисер, і дуже вдало. Але Макдона - це завжди чорнуха, треба бути готовим. Сама я йду на Легенди Києва, це щось нове. Але не очікую вау, якщо чесно.
[Re: H2O] 30 сентября 2024 в 10:50
З останнього, що я подивилась, і це було прямо вау - це Отелло в театрі Лесі Українки. Режисер Давід Петросян. Я дуже довго вагалася, чи йти, бо де я і де Шекспір. Але я просто в захваті! Вистава 100% про кохання. Дуже-дуже красива! Хореографічні номери, музика на сцені, багато свічок. І все зрозуміло! І шалене кохання Отелло, і пристрасть Дездемони, і підступність Яго. А ще там певним чином відслідковується аналогія з успішним бойовим генералом, якого не сприймає мирне оточення і робить все, щоб його усунути.
[Re: Juliet Capulet] 30 сентября 2024 в 23:19
В ответ на: А ще там певним чином відслідковується аналогія з успішним бойовим генералом, якого не сприймає мирне оточення і робить все, щоб його усунути.
Шекспір про Залужного? Оригінально,сучасно, незвично
[Re: Wave] 30 октября 2024 в 20:24
Театр Франка відкрив продажі на січень. Якщо цікавлять квитки, біжіть прямо зараз на сайт. Бо квитки на січневі вистави - це ще й гарний подарунок під ялинку батькам або друзям З нового дуже рекомендую Слуга двох панів. Це прем'єра від режисера Давида Петросяна (зараз режисер номер 2 після Уривського). Вистава про славнозвісного Труффальдіно. Дуже гарна, легка, весела! Дивитись насолода! Підійде для всіх вікових категорій