Тут помітив, що з мене не тільки Київгаз хоче грошей, але й тепер Нафтогаз України. Він якось так, без лічильника та не питаючи Київгаз накинув соточку боргу. Питання оскарження на сайті в них не побачив, підстав для нарахування також. Це що таке,може хтось в курсі?
А так они все время так делают, типа на лошка, у меня правда в области, 1,5 года на обращение не могли расшифровать за какой именно период борг. Обратите внимание на адрес Нафтогаза, я думаю скоро это повально будет
В мене в Києві газу немає, тому з ходу допомогти складно. Але можна спробувати. По-перше, пораджу ТС написати назву компаній повністю. Наприклад, АТ "київгаз" згідно їх сайту, займається розподілом газу, і ви не могли платити туди за сам газ, а не за його доставку По-друге, пораджу припинити платити на київгаз за сам газ, поки не розібралися з проблемою, щоб не було боргу перед нафтогазом.
а нафіга Київгазу лічильники передавати,якщо за споживання - Нафтогазу платить?
я не знаю як зараз але нафтогаз раніше при спробі внести покази перекидував на сайт київгазу. типу покази передавайте через транспортника. У селі я покази передаю через регіональні газмережі, а за газ сплачую нафтогазу.
А В Києві де в платіжці окремий баланс по мережах???
По паперу не підкажу, а ЦКС пише дві окремі позиції
За розподіл газу АТ "КИЇВГАЗ"
За спожитий газ TOB «ГК «Нафтогаз України» (Київ)
примажусь - а чего в области два раза за поставку счета выставляют? за газ в нафтогаз понятно, но ДВА поставщика???? зы. Боярка если шо...
Якщо правильно пам'ятаю, в минулому році була зміна оператора мереж (це плата за трубу). Може старий шле платіжки потроху. По селах часто люди платять усе, що прийшло. Без розбору. Доречі, Нафтогаз - це постачальник.
IMHO треба перевірити на сайті Оператора ГТС хто актуальний оператор ГРМ(можливо це "дочка" Нафтогаза). Йому (чи їй) і платити. Зазвичай попередній зникає по тихому (можливо навіть продовжує "помилково" платіжки надсилати), а у нового з'являється і росте борг.
В ответ на: що пояснює цей скріншот? За газ платиться Нафтогазу. За "трубу" - Київгазу.
а нафіга Київгазу лічильники передавати,якщо за споживання - Нафтогазу платить?
Система у вас працює так: Київгаз збирає дані про обсяги споживання і вносить їх на платформу огтсу. Гк Нафтогаз бере дані споживання з платформи огтсу і збирає гроші за поставку газу. Але це не виключає того, що Гк Нафтогаз може намагатися паралельно збирати дані про обсяги споживання від споживачів, типу для звірки.