Re: Парасоля VS павільон_від сонця/дощу_що краще обрати?
[Re: Mutant] 20 марта 2024 в 09:39
Mutant 19.03.2024 23:27 пишет:
Подумалось що то є її готове вирішення. Там і готове кріплення на стіну, і готовий механізм скаладання, і готовий прошитий тент з кріпленням. Нічого не треба придумувати і експериментувати.
але потрібна стіна, тоді як тент можна натягти на 4 стовпах.
[Re: nickka] 20 марта 2024 в 12:48
nickka 20.03.2024 09:39 пишет:
Mutant 19.03.2024 23:27 пишет:
Подумалось що то є її готове вирішення. Там і готове кріплення на стіну, і готовий механізм скаладання, і готовий прошитий тент з кріпленням. Нічого не треба придумувати і експериментувати.
але потрібна стіна, тоді як тент можна натягти на 4 стовпах.
й ще не всяка стіна буде "готова" до навішування такої конструкції...от в мене, коли уважно придивився, немає наразі можливості "простого/швидкого/економічного рішення" щоби просто прикрутити ту маркізу до стіни...тому поки викреслюю цей вариант.
А от парасоля, що трохи дешевша та має подібні розміри та форму(прямокутну) , мені видається більш мобільною та "легшою" в плані зручності при відносно швидкому монтажі/демонтажі, а також у повсякденному використанні.
[Re: igg] 31 марта 2024 в 14:24
На аліекспресі є непогані варіанти тентів. Двостороння тканина внутрішня сторона срібло, зовнішня беж, зелена або голуба, по краях оброблена міцною стрічкою, є і петлі і люверси. Я собі бежевий тент 4х4 метри узяв за 1100 грн. Прийшло за 3 тижні
[Re: Yurii] 31 марта 2024 в 17:21
Yurii 31.03.2024 14:24 пишет: На аліекспресі є непогані варіанти тентів. Двостороння тканина внутрішня сторона срібло, зовнішня беж, зелена або голуба, по краях оброблена міцною стрічкою, є і петлі і люверси. Я собі бежевий тент 4х4 метри узяв за 1100 грн. Прийшло за 3 тижні