Ваш высер ни о чем.. Если есть желание пообщаться, пишите в личку.. Дам номер телефона и адрес, где можно попить чай и поговрить после осмотра машины..
Bishop 16.03.2024 18:22 пишет: Хто писав про BMW? Така собі TOYOTA з АЕ номерами... Відео? Може ще ДНК взяти?
тоді як ви доведете, що їзда неадекватна? Просто тому, що Ви так вирішили? Чи неадекватна тому, що тонування? Як ми можемо дати пораду, якщо не має чіткого уявлення про неадекватність того чувака, який тонував собі машину?
Bishop 16.03.2024 20:42 пишет: Не треба маніпулювати. На вʼїзді в двір є знак обмеження швидкості -5 км. В мене не має пристрою для її вимірювання, та питання не про швидкість.
Питання про тоніровку. Фронтальне скло затановане в нуль. Ви важаєте це нормально?
Проста відповідь, так чи ні?
так ви так і кажіть, що бісить тонування в нуль. А то щось там про їзду і речі, які не можна виміряти чи оцінити адекватно по вашим емоціям. За тонування не пам'ятаю коли останній раз штрафували. Думаю шансів небагато
Bishop 16.03.2024 20:42 пишет: Не треба маніпулювати. На вʼїзді в двір є знак обмеження швидкості -5 км. В мене не має пристрою для її вимірювання, та питання не про швидкість.
Питання про тоніровку. Фронтальне скло затановане в нуль. Ви важаєте це нормально?
Тобто в ТСі зіграв форумний рембо і розіслав народу телефон з претензіями на побачення, але своєму кривднику з затонованими стеклами слабо покласти свій номер телефону для такої ж розмови? Бо "не ссикло"(с)