Re: Кто то может объяснить смысл "закрытия" Южного моста?
[Re: nosatiy] 18 марта 2024 в 16:41
nosatiy 18.03.2024 13:34 пишет:
airmax00 18.03.2024 11:05 пишет: вот какой смысл? этими "пропусками" уже торгуют все кому не лень из моста сделали бизнес
да и пробки на типа "блок посте" из держателей пропусков огромные
я без пропуска езжу. пропускают.
Я тоже разок недавно проехал,просто махнули рукой,но злоупотреблять тоже не хочется,типа ж нарушаю Но пропуск бы приобрел,ибо логики вообще не понимаю в закрытии моста. Для определенной логистики одну полосу выделите и все,а целый мост в Киеве,который до линии фронта как до луны-ну честно выглядит просто отвратительно,да и очень опасно для самого моста,учитывая его нынешнее назначение..
[Re: fanatHD] 18 марта 2024 в 18:16
fanatHD 18.03.2024 16:41 пишет:
nosatiy 18.03.2024 13:34 пишет:
airmax00 18.03.2024 11:05 пишет: вот какой смысл? этими "пропусками" уже торгуют все кому не лень из моста сделали бизнес
да и пробки на типа "блок посте" из держателей пропусков огромные
я без пропуска езжу. пропускают.
Я тоже разок недавно проехал,просто махнули рукой,но злоупотреблять тоже не хочется,типа ж нарушаю Но пропуск бы приобрел,ибо логики вообще не понимаю в закрытии моста. Для определенной логистики одну полосу выделите и все,а целый мост в Киеве,который до линии фронта как до луны-ну честно выглядит просто отвратительно,да и очень опасно для самого моста,учитывая его нынешнее назначение..
Re: Закрити цю тему!!!_смісл "закрытия" Южного моста?
[Re: Mangust] 19 марта 2024 в 08:41
Mangust 18.03.2024 22:17 пишет:
nosatiy 18.03.2024 19:22 пишет: это неплохой ответ, если есть пластиковая карточка военного волонтера.
ну и прайс бы уже озвучил на карточку
Як діти - все безкоштовно для вас. Запитуйте в районних ТЦК.
Заміряв як швидше по моїм задачам по дарницькому чи південному. Різниця в 5-7 хвилин. Так що не така й велика різниця. От для транзитного транспорту зовсім не зручно.
[Re: airmax00] 30 мая 2024 в 19:44
В ответ на: Чиновники не змогли пояснити, чому досі обмежено рух Південним мостом Ніхто не знає, чи потрібні перепустки, щоб переїхати міст, і хто їх видає.
[Re: hugo-smk] 30 мая 2024 в 20:00
Я декілька разів їздив з лівого на правий,головне впевнений і наглий погляд+майже постійно там ніхто нічого не перевіряє,на відміну від з правого на лівий,і це дивно,хоча може саме в напрямку лівого є моменти секретності. Ну і потік авто теж достатньо великий,хоча з лівого на правий один напрямок,а ось у зворотному шляху-аж 4,і можливо ще більший
[Re: nosatiy] 31 мая 2024 в 14:47
Знакомый военный регулярно ездит домой. Он обычно не по форме, но говорит перед мостом накидываешь курточку и даже не тормозят. Правда летом, наверное, странно будет
[Re: Slavik-d] 31 мая 2024 в 15:06
1. Секретність тут ні до чого, бо фури і громадський транспорт їздять без проблем. 2. Ремонт відновився, в бік з лівого на правий знята крайня права смуга асфальту посередині мосту. В першій день цього відновлення ранком було +40 хвилин до звичайного. Таки самі проблеми бували і без ремонту, коли лівобережний блок-пост ретельно перевіряє документи у кожного.
На мій погляд обмеження більше пов'язано з тим, щоб швидко "розсмоктати" міст під час тривоги. Якщо прибрати це обмеження, затор запре його з усіх боків.
[Re: Slavik-d] 31 мая 2024 в 15:25
Slavik-d 31.05.2024 14:47 пишет: Знакомый военный регулярно ездит домой. Он обычно не по форме, но говорит перед мостом накидываешь курточку и даже не тормозят. Правда летом, наверное, странно будет
вже на кожному углу пропонують зробити перепустку за $300