найактуальніший в під'їзді на коробках раніше був якийсь агрегатор, а зараз я не знайшов, треба заходити на сайт провайдера і перевіряти доступність підключення. якщо хтось агрегатора знає, то я підпишусь також на тему.
nickka 20.03.2024 16:38 пишет: найактуальніший в під'їзді на коробках раніше був якийсь агрегатор, а зараз я не знайшов, треба заходити на сайт провайдера і перевіряти доступність підключення. якщо хтось агрегатора знає, то я підпишусь також на тему.
Я про що і писав, я на всяк випадок свою адресу дав. видало воля, київстар, водафон. ні тріолана, ні ІТ, ні Київмісто, ні ланет... така собі актуальність. Я вже не кажу про містечкових провайдерів типу альфалінка. Внизу кнопка додайте якщо знаєте.
nickka 20.03.2024 16:38 пишет: найактуальніший в під'їзді на коробках раніше був якийсь агрегатор, а зараз я не знайшов, треба заходити на сайт провайдера і перевіряти доступність підключення. якщо хтось агрегатора знає, то я підпишусь також на тему.
Ще бувають такі моменти, що на сайтах показано присутність декількох провайдерів. А коли їм телефонуєш, то виявляється, що в якомусь парадному вони є, а в сусідньому вже не має.