зараз це дуже дешево за прихованого монтажу та і за звичайні недорого
Оплатив перед новим роком, бо мене попередили, що можливе подорожчання. А монтаж був в лютому. Я тоді, доречі, заходив в Центр Дверей, в Новусі на Здолбунівській. Мені там нарахували майже стільки само. Чесно кажучи, не розумію ні дверей по тисячі доларів, ні звідки такі ціни беруться. Може вони, звичайно, з якогось там сандалового дерева. Але у мене дещо прагматичне ставлення до функціоналу дверного полотна)) А ще два пацана по хаті бігають.
зараз це дуже дешево за прихованого монтажу та і за звичайні недорого
Оплатив перед новим роком, бо мене попередили, що можливе подорожчання. А монтаж був в лютому. Я тоді, доречі, заходив в Центр Дверей, в Новусі на Здолбунівській. Мені там нарахували майже стільки само. Чесно кажучи, не розумію ні дверей по тисячі доларів.
та я не критикують що дешевше знайшли це навпаки добре
а можна характеристика чи опис дверей та фурнітури?
Елітні дизайнери від них пісялися 10-12 років тому, гадав, що мода вже пройшла на них. Бачу в них 1+ - якщо ставити в вологих приміщеннях, з роками потрібно буде міняти тільки полотно не руйнуючи ремонт. А от профіля для коробки та петлі стоять не дуже приємно. І профіль можна ще пофарбуюти порошком у тон полотна.
pandry2007 19.07.2024 13:37 пишет: Елітні дизайнери від них пісялися 10-12 років тому, гадав, що мода вже пройшла на них. Бачу в них 1+ - якщо ставити в вологих приміщеннях, з роками потрібно буде міняти тільки полотно не руйнуючи ремонт. А от профіля для коробки та петлі стоять не дуже приємно. І профіль можна ще пофарбуюти порошком у тон полотна.
Я взагалі не знавЮ що є мода на двері))) Купив, які сподобались.