ти в ній їхав?-) там ніби навіть зарядка тільки від розетки домашньої?-)
там 25 страниц машин до 7к, в какой именно? если о пежо ион, то я на миеве (чуть лучший близнец) уже 8к накатал за год, и зарядка 0-80% за 35+-минут быстрой зарядкой есть. (в моделях от 2015 года) и медленная на платных и от розетки, на любой вкус. и колесная база больше многих Б класа современных
там 25 страниц машин до 7к, в какой именно? если о пежо ион, то я на миеве (чуть лучший близнец) уже 8к накатал за год, и зарядка 0-80% за 35+-минут быстрой зарядкой есть. (в моделях от 2015 года) и медленная на платных и от розетки, на любой вкус. и колесная база больше многих Б класа современных
цікаво, розкажи про нюанси, як вона їде і скільки реально проїхати на заряді одному взимку та влітку
цікаво, розкажи про нюанси, як вона їде і скільки реально проїхати на заряді одному взимку та влітку
моя летом город 110 (если ехать 70) трасса 140 (если ехать 70). зимой 70+- город с печкой на минимуме, по трассе не рисковал. внутри высокая при этом узкая и за счет длинной базы места норм. Пока не посидишь не поймешь. Пежо и Ситроен хуже Мицыка если что.
UA 24.03.2024 14:39 пишет: чим гірше? як ходова не дуже як велосипед?
много отличий, батареи меньше комплектация меньше, с лед заводскими только мицыки, пульт дистанционный тоже, ходовая мягкая но не энергоемкая, при этом надежная.
А на скільки років в них кузова вистачає, поки іржа полізе як колись на Matiz?
хз. Тут десь дискутували щодо равон 2, то господарі сорочки рвали на захист цього авто.
Я бы даже старые трусы не рвал за него).
та ясно)))). То краще тоді взяти корча із зазначених вище і залишитится по факту у старих трусах, які також треба буде берегти, бо всі кошти підуть на реанімацію напівтрупака: АКПП у першу чергу, яке здохне у перші 3-5 місяців, а потім все інше по кругу. Не фанат равона від слова зовсім, але з урахуванням бюджету не відкидав би можливості поцікавитися авто 15-17 року з відносно реальним пробігом та історією обслуговування))).
По цим авто по посиланням: Лансер там наче з варіатором? 2.4 на повному приводі, на такому ж зайомий після пригону з США одразу влетів на цей самий варіатор на 1.5куе Сузукі Альто з двигуном 1 літр та пробігом під 200к, який ресурс у цього літрового моторчика? Невже пройде 300к без жодних проблем? Самсунг SM3 це аналог Флюенса? Там автомат свій чи Реновський?
vitaxa2006 25.03.2024 11:47 пишет: ...зайомий після пригону з США одразу влетів на цей самий варіатор на 1.5куе
Нормальна ціна, якщо йому його й справді ремонтували серйозно (шківи міняли або шліфували, пасок ставили якісний та інше добро). Я б сказав навіть досить дешево, по низу ринку (або проблема була не суттєва). Бо зазвичай вони запросто танцюють 1.8/2.5. Або взагалі на брухт.
vitaxa2006 25.03.2024 11:47 пишет: ...зайомий після пригону з США одразу влетів на цей самий варіатор на 1.5куе
Нормальна ціна, якщо йому його й справді ремонтували серйозно (шківи міняли або шліфували, пасок ставили якісний та інше добро). Я б сказав навіть досить дешево, по низу ринку (або проблема була не суттєва). Бо зазвичай вони запросто танцюють 1.8/2.5. Або взагалі на брухт.
вполне допускаю, что "нормальная" в смысле "технически-оправданная". Но если соотнести с ценой собственно машины, то, есть сильные подозрения, покупатель был к таким расходам не готов :-)
По мне так неплохой вариант для А класса https://auto.ria.com/uk/auto_daihatsu_sirion_36280453.html , жена вот тоже задала какие-то временные рамки... не старше чем... А как по мне то это не совсем разумно. ИМХО после 10 лет уже не имеет значения какого года машина, важно в каком состоянии. Кто что думает на счет машин с Японии с переставленным рулем? У кого-то опыт был реальный? Конкретно мерс B класс.
com2 25.03.2024 15:35 пишет: По мне так неплохой вариант для А класса https://auto.ria.com/uk/auto_daihatsu_sirion_36280453.html , жена вот тоже задала какие-то временные рамки... не старше чем... А как по мне то это не совсем разумно. ИМХО после 10 лет уже не имеет значения какого года машина, важно в каком состоянии. Кто что думает на счет машин с Японии с переставленным рулем? У кого-то опыт был реальный? Конкретно мерс B класс.
у сусідки такий. катострофічно маленький. ні, для його габаритів якби норм, навіть добре (хоча дайхцу матерія більша всередині) але в мене там приступ клаустрафобії. двигун ніби маленький, але дирчить як трактор, коробка автоматична наче норм працює, розвертається на надзвичайно маленьких ділянках. жере 7,5 в середньому по місту. що для такого мікроба не так і мало. колеса дуже маленькі...тут як плюси, так і мінуси. задні гальма - барабан.
а тепер про сумне - зч, особливо кузовні, особливо скло. його вкрай важко знайти. У нас у дворі залишився цей дайхацу під час обстрілів Ірпеня, то цього малюка дуже покромсало. пошук скла виявився не таким вже простим. Сусідка шукала/замовляла протягом кількох місяців (хоча тоді, а саме весна-літо 2022, з логістикою ЗЧ в принципі було не дуже)
com2 25.03.2024 15:35 пишет: Кто что думает на счет машин с Японии с переставленным рулем? У кого-то опыт был реальный? Конкретно мерс B класс.
Окрім того, що сама тачка невдала і відверто непристосована до неідеальних доріг, та ще й грузини перекидають кермо лівою ногою в перервах між тостами... Було в обслуговуванні 2 таких машини. Половина заїздів - власне поточне обслуговування й ремонти, і половина - виправлення косяків, пов'язаних з переносом органів керування)) Обидва задовбалися врешті-решт й передали естафету наступним власникам. Вкрай не рекомендую.