autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Бризковики на кросовер_чи варто? (3/3)

igg | V.I.P **
Re: Бризковики на кросовер_чи варто?
[Re: Seeker] 5 апреля 2024 в 11:54
Seeker 05.04.2024 11:31 пишет:

igg 05.04.2024 11:05 пишет:

я от вже 5й(п'ятий) сYk@ місяць очікую доставку деталі по гарантії

Підозрюю, що якби згодився замінити її не по гарантії, то вона б відразу в них в наявності знайшлась. Було таке в знайомого в Укравто колись.

та ні, наврядчи...там специфічна доволі деталь - каркас сидіння, хоча й болячка(люфт водійського сидіння) доволі розповсюджена й не можуть ії пофіксити ще з 2017-го
juiT | подсевший на форум *
[Re: igg] 6 апреля 2024 в 11:08
igg 05.04.2024 11:05 пишет:

juiT 04.04.2024 16:14 пишет:

igg 04.04.2024 15:39 пишет:

у моєму розумінні, якщо воно передбачено, то встановлюють на заводі

Все вірно, якщо передбачено, то йде з заводу, в мене в топовій комплектації їх не було, а це епоха бризговиків була.
Як на мене, то дилер тупо заказує з Китаю, вбив в базу номер і пропонує як додаткову послугу.

не схоже, бо це не окремий дилер пропонує, а саме рено Україна...хоча, у них все що завгодно може бути з їх конченим сервісом/логістикою...я от вже 5й(п'ятий) сYk@ місяць очікую доставку деталі по гарантії

Так це одне й те саме. Рено Україна погодила, це з імпортером чи не погодила, і вуаля.
Це як Шкода Україна ставить ппд на свої автомобілі, хоча в Чехії не ставлять.
Disnake | Достоевский *
[Re: igg] 7 апреля 2024 в 11:07

Khimik 04.04.2024 15:29 пишет:

flute 03.04.2024 17:03 пишет:

Ключове слово "передбачений"
В мене нє

В ТС - передбачено, раз є каталожний номер

у моєму розумінні, якщо воно передбачено, то встановлюють на заводі, а якщо пропонують ДОкупити/встановити(хай навіть за партнамбером) то вже передбачено, як додаткове обладнання/аксесуари, імхо.

не зовсім так - для різних ринків по різному комплектують на заводі (а ще є рестайли де можуть щось зняти, щось доставити), але це все одно допобладнання/аксесуари
[Re: Disnake] 7 апреля 2024 в 14:16
Disnake 07.04.2024 11:07 пишет:

Khimik 04.04.2024 15:29 пишет:

В ответ на:

...

В ТС - передбачено, раз є каталожний номер

у моєму розумінні, якщо воно передбачено, то встановлюють на заводі, а якщо пропонують ДОкупити/встановити(хай навіть за партнамбером) то вже передбачено, як додаткове обладнання/аксесуари, імхо.

не зовсім так - для різних ринків по різному комплектують на заводі (а ще є рестайли де можуть щось зняти, щось доставити), але це все одно допобладнання/аксесуари

Да не буде завод заморочуватись, особливо для нас.
Є модель, хочете доставляти, доставляйте в себе, але відповідальність тих, хто доставляє.
eugene_za | Достоевский ***
[Re: juiT] 8 апреля 2024 в 11:47
juiT 07.04.2024 14:16 пишет:

Є модель, хочете доставляти, доставляйте в себе, але відповідальність тих, хто доставляє.

Чому? На прикладі спортейдж, який в нас зі Словачини - є комплектація з рейлінгами є без.
А ще є заводи в різних країнах які збирають одну і ту саму модель, але в різних комплектаціях.
[Re: eugene_za] 8 апреля 2024 в 12:54
eugene_za 08.04.2024 11:47 пишет:

juiT 07.04.2024 14:16 пишет:

Чому? На прикладі спортейдж, який в нас зі Словачини - є комплектація з рейлінгами є без.
А ще є заводи в різних країнах які збирають одну і ту саму модель, але в різних комплектаціях.

Ти не бачиш різниці прикрутити рейлінги і бризговики?
S0L | Супер писатель! *
[Re: R.Karp] 8 апреля 2024 в 13:06
R.Karp 04.04.2024 09:34 пишет:

Не знаю наскільки це повязано, але в мене почали ржавіти передні крила внизу біля дверей. Передніх бризковиків не має, але на профільному форумі це питання обговорювали і наче прийшли до висновку, що ржавіють лише у тих, хто не встановив передні бризковики. На вулиці часто звертаю увагу на крила ХЛів і схоже, що якась доля правди в цьому є. Звісно ржавіти почало не відразу, а десь після 10 років (але пробіг у мене маленький, менше 150 тис.км.)

Вони там ржавіютб практично в усіх авто, ржавіють з середини, заливається дренаж, збирається бруд, який тримає вологу і через нього починає ржавіти. Бризковики до цього не мають ніякого відношення...
juristkostya | СуперСтар *
[Re: jia] 8 апреля 2024 в 16:37
jia 04.04.2024 22:49 пишет:

robocop 04.04.2024 11:06 пишет:

Поперечини з лижами на голому даху і бризговики під днищем, та ше й одразу за колесами - так собі аналогія з точки зору аеродинаміки, якщо чесно...

Накидай грубо яка площа опору повітря у поперечин і бризговиків, які виступають і вбік і вниз

берхний багажник находится в зоне воздушного потока, который относительно плавно идёт вдоль крыши. Там аэродинамика важна.
Брызговик находится в зоне дикой турбулентности, которую создаёт колесо (которое само по себе торчит из кузова, да её и вращается). Там на аэроинамику плевать, ухудшить её невозможно.
Змінено juristkostya (16:37 08/04/2024)
juristkostya | СуперСтар *
[Re: igg] 8 апреля 2024 в 16:44
igg 25.03.2024 12:26 пишет:

Чи це - таки марнотратство, часу та грошей?

Практический смысл есть в защите порогов от "пескоструя".
На визуальную чистоту автомобиля никак не повлияет. Едущих сзади от вылетающих камней также не убережёт.
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Бризковики на кросовер_чи варто? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2590