igg 05.04.2024 11:05 пишет: я от вже 5й(п'ятий) сYk@ місяць очікую доставку деталі по гарантії
Підозрюю, що якби згодився замінити її не по гарантії, то вона б відразу в них в наявності знайшлась. Було таке в знайомого в Укравто колись.
та ні, наврядчи...там специфічна доволі деталь - каркас сидіння, хоча й болячка(люфт водійського сидіння) доволі розповсюджена й не можуть ії пофіксити ще з 2017-го
у моєму розумінні, якщо воно передбачено, то встановлюють на заводі
Все вірно, якщо передбачено, то йде з заводу, в мене в топовій комплектації їх не було, а це епоха бризговиків була. Як на мене, то дилер тупо заказує з Китаю, вбив в базу номер і пропонує як додаткову послугу.
не схоже, бо це не окремий дилер пропонує, а саме рено Україна...хоча, у них все що завгодно може бути з їх конченим сервісом/логістикою...я от вже 5й(п'ятий) сYk@ місяць очікую доставку деталі по гарантії
Так це одне й те саме. Рено Україна погодила, це з імпортером чи не погодила, і вуаля. Це як Шкода Україна ставить ппд на свої автомобілі, хоча в Чехії не ставлять.
у моєму розумінні, якщо воно передбачено, то встановлюють на заводі, а якщо пропонують ДОкупити/встановити(хай навіть за партнамбером) то вже передбачено, як додаткове обладнання/аксесуари, імхо.
не зовсім так - для різних ринків по різному комплектують на заводі (а ще є рестайли де можуть щось зняти, щось доставити), але це все одно допобладнання/аксесуари
у моєму розумінні, якщо воно передбачено, то встановлюють на заводі, а якщо пропонують ДОкупити/встановити(хай навіть за партнамбером) то вже передбачено, як додаткове обладнання/аксесуари, імхо.
не зовсім так - для різних ринків по різному комплектують на заводі (а ще є рестайли де можуть щось зняти, щось доставити), але це все одно допобладнання/аксесуари
Да не буде завод заморочуватись, особливо для нас. Є модель, хочете доставляти, доставляйте в себе, але відповідальність тих, хто доставляє.
juiT 07.04.2024 14:16 пишет: Да не буде завод заморочуватись, особливо для нас. Є модель, хочете доставляти, доставляйте в себе, але відповідальність тих, хто доставляє.
Чому? На прикладі спортейдж, який в нас зі Словачини - є комплектація з рейлінгами є без. А ще є заводи в різних країнах які збирають одну і ту саму модель, але в різних комплектаціях.
juiT 07.04.2024 14:16 пишет: Да не буде завод заморочуватись, особливо для нас. Є модель, хочете доставляти, доставляйте в себе, але відповідальність тих, хто доставляє.
Чому? На прикладі спортейдж, який в нас зі Словачини - є комплектація з рейлінгами є без. А ще є заводи в різних країнах які збирають одну і ту саму модель, але в різних комплектаціях.
Ти не бачиш різниці прикрутити рейлінги і бризговики?
R.Karp 04.04.2024 09:34 пишет: Не знаю наскільки це повязано, але в мене почали ржавіти передні крила внизу біля дверей. Передніх бризковиків не має, але на профільному форумі це питання обговорювали і наче прийшли до висновку, що ржавіють лише у тих, хто не встановив передні бризковики. На вулиці часто звертаю увагу на крила ХЛів і схоже, що якась доля правди в цьому є. Звісно ржавіти почало не відразу, а десь після 10 років (але пробіг у мене маленький, менше 150 тис.км.)
Вони там ржавіютб практично в усіх авто, ржавіють з середини, заливається дренаж, збирається бруд, який тримає вологу і через нього починає ржавіти. Бризковики до цього не мають ніякого відношення...
robocop 04.04.2024 11:06 пишет: Поперечини з лижами на голому даху і бризговики під днищем, та ше й одразу за колесами - так собі аналогія з точки зору аеродинаміки, якщо чесно...
Накидай грубо яка площа опору повітря у поперечин і бризговиків, які виступають і вбік і вниз
берхний багажник находится в зоне воздушного потока, который относительно плавно идёт вдоль крыши. Там аэродинамика важна. Брызговик находится в зоне дикой турбулентности, которую создаёт колесо (которое само по себе торчит из кузова, да её и вращается). Там на аэроинамику плевать, ухудшить её невозможно.
Практический смысл есть в защите порогов от "пескоструя". На визуальную чистоту автомобиля никак не повлияет. Едущих сзади от вылетающих камней также не убережёт.