juiT 12.06.2024 21:40 пишет: Прочитав пост Мурзіка і тільки дійшло, що сьогодні не звертав увагу які там калюжі.
Murzik2.0 12.06.2024 21:07 пишет: А Тігуанчік на Мішлєні в сьогоднішньому «морі» як риба у воді
Не зря вона стільки коштує, згадуючи відчуття від Преміорі в дощ. Продавець правду казав, що після Мішлен тільки Мішлен.
Якось не логічно взагалі до топової гуми тягнути якусь Преміорі. Ну а слова продавця нагадують як колись говорили про телефони Нокія. Скажімо так, моя Райн Експерт 5, яка по суті дождьова по задумці, веде себе просто відмінно по мокрому. А загалом коли гума нормального бренда і має гарний прттектор, то жодного дискомфорту не буде. Мурзік не тільки про гуму говорив, я ще й про висоту авто, тобто вчора рулили авто з гарним кліренсом. Та сама Кемрі, яка отримала гідроудар, теж могла бути взута в Мішелін.
в батька були рейн спорт3, хороша резина, єдиний мінус маленький ресурс, ледь дотягнув до 40ткм на комплекті. Мішелін точно проїде більше і доведе економічну перевагу виборі данної моделі (придбав йому тепер прімасі 4).
в батька були рейн спорт3, хороша резина, єдиний мінус маленький ресурс, ледь дотягнув до 40ткм на комплекті. Мішелін точно проїде більше і доведе економічну перевагу виборі данної моделі (придбав йому тепер прімасі 4).
За Рейн спорт чув таке на шиномонтажі. У мене Рейн Експерт 5, проїхав поки не багато, десь тисяч 4-5, видимого зносу не помітно. Далі буде видно, в цілому гумою дуже задоволений. Помоніторив ціну, зараз уніроял на пару сот грн дешевший за мішку, в тому році різниця була значно більша.