autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумШини та диски

Літо тихе і м'яке. Порадьте. (4/4)

dannetis | старожил *
Re: Літо тихе і м'яке. Порадьте.
[Re: YSK] 14 июня 2024 в 12:06
YSK 13.06.2024 10:19 пишет:

juiT 12.06.2024 21:40 пишет:

Прочитав пост Мурзіка і тільки дійшло, що сьогодні не звертав увагу які там калюжі.
Murzik2.0 12.06.2024 21:07 пишет:

А Тігуанчік на Мішлєні в сьогоднішньому «морі» як риба у воді

Не зря вона стільки коштує, згадуючи відчуття від Преміорі в дощ.
Продавець правду казав, що після Мішлен тільки Мішлен.

Якось не логічно взагалі до топової гуми тягнути якусь Преміорі. Ну а слова продавця нагадують як колись говорили про телефони Нокія. Скажімо так, моя Райн Експерт 5, яка по суті дождьова по задумці, веде себе просто відмінно по мокрому. А загалом коли гума нормального бренда і має гарний прттектор, то жодного дискомфорту не буде. Мурзік не тільки про гуму говорив, я ще й про висоту авто, тобто вчора рулили авто з гарним кліренсом. Та сама Кемрі, яка отримала гідроудар, теж могла бути взута в Мішелін.

в батька були рейн спорт3, хороша резина, єдиний мінус маленький ресурс, ледь дотягнув до 40ткм на комплекті. Мішелін точно проїде більше і доведе економічну перевагу виборі данної моделі (придбав йому тепер прімасі 4).
Змінено dannetis (12:07 14/06/2024)
YSK | V.I.P **
[Re: dannetis] 14 июня 2024 в 12:22
dannetis 14.06.2024 12:06 пишет:

в батька були рейн спорт3, хороша резина, єдиний мінус маленький ресурс, ледь дотягнув до 40ткм на комплекті. Мішелін точно проїде більше і доведе економічну перевагу виборі данної моделі (придбав йому тепер прімасі 4).

За Рейн спорт чув таке на шиномонтажі. У мене Рейн Експерт 5, проїхав поки не багато, десь тисяч 4-5, видимого зносу не помітно. Далі буде видно, в цілому гумою дуже задоволений. Помоніторив ціну, зараз уніроял на пару сот грн дешевший за мішку, в тому році різниця була значно більша.
Змінено YSK (12:23 14/06/2024)
bildyaev | подмастерье *
[Re: juiT] 10 октября 2024 в 14:28
Самі тихі шо в мене були Нокіан але вони швидко стираються.. Як баланс для себе вбирав зараз хенкук баланс між зносом і шумністю.
Autoua.netФорумШини та диски

Літо тихе і м'яке. Порадьте. (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AVB, moderator 

1 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5819