Стесняюсь спросить чтоб не спровоцировать срач - надо поехать на кладбище в Пуще Со мной будут люди, которым на ровном месте блок-пост с повестками просто лишний поход на переосвидетельствование, там по здоровью по старым комиссиям отказ
Что там через Берковцы-Окружную по дороге? Можно проехать? Или кудой?
Пам'ятаю, що за часів української влади я носив у сумці Конституцію України та КУПАП з закладками у відповідних розділах. За потреби проводив виховально-роз'янювальну роботу серед осіб, які перебували на службі у держави. Такий варіант зараз не проходить?
нет надо просто приехать на кладбище, помянуть и уехать домой без лишних приключений
отсюда опять справшиваю - есь ли где в том месте блок-пост с риском присутствия тцк? берковцы - перекресток на ирпень\окружная - пуша на всю длину до конца
мне нужна конкретика, а не методичка по пререканиям
kym 27.03.2024 20:33 пишет: мне нужна конкретика, а не методичка по пререканиям
Конкретніше нікуди. Тому й описав власний досвід, як без хамства та агресії робив завжди. Не знаєш як вчиняти? Вчиняй за законом. Читав, що цього правила притримуються судді.
там людей надо привезти одна бабулька, второй с палочкой еле-еле и третий вроде и 55, но факт, что погонят на перекомиссию из-за еще призывного, но с одним видящим глазом... вот за него и спрашиваю короче - букет
kym 28.03.2024 01:03 пишет: там людей надо привезти одна бабулька, второй с палочкой еле-еле и третий вроде и 55, но факт, что погонят на перекомиссию из-за еще призывного, но с одним видящим глазом... вот за него и спрашиваю короче - букет
Та кому він треба Блін я в ту пущу декілька разів взимку катався, мене там і не зупиняли ніколи. Якщо стоїть на обліку, ніхто його на тому б/п нікуди не пожене
kym 28.03.2024 01:03 пишет: там людей надо привезти одна бабулька, второй с палочкой еле-еле и третий вроде и 55, но факт, что погонят на перекомиссию из-за еще призывного, но с одним видящим глазом... вот за него и спрашиваю короче - букет
Та кому він треба Блін я в ту пущу декілька разів взимку катався, мене там і не зупиняли ніколи. Якщо стоїть на обліку, ніхто його на тому б/п нікуди не пожене
У т.с. просто паранойя, все інше просто наслідки Зрозуміло, що нікому ті діди, якщо він правду про них пише, не здались
kym 27.03.2024 17:47 пишет: Стесняюсь спросить чтоб не спровоцировать срач - надо поехать на кладбище в Пуще Со мной будут люди, которым на ровном месте блок-пост с повестками просто лишний поход на переосвидетельствование, там по здоровью по старым комиссиям отказ
Что там через Берковцы-Окружную по дороге? Можно проехать? Или кудой?
ти тут філіал відкриваєш "гдє раздают павєсткі. києв"? ти ж наче мєнт ще той бувший якщо не помиляюсь, маєш володіти опер ситуацією а взагалі поідь попередньо, проведи рекогнастування на місці, зроби записи коли і як перезмінка робиться, справитесь, проскочите "на кладбіщє"
Для этого надо оборудовать наблюдательный пункт и посидеть на нем с недельку. Бинокль, тепловизор. И через некоторое время уехать на подвал для допросов
У т.с. просто паранойя, все інше просто наслідки Зрозуміло, що нікому ті діди, якщо він правду про них пише, не здались
Пф, батько співробітника, 59 років, пішов "оновити дані" по повістці, оновив так, шо воює вже з півроку, а ви кажете "не потрібні" Але в 55 з вадами зоровля тим перейматись, це, конєшно, мдя