Всім доброго дня.
Постараюсь пояснити ситуацію. А ситуація така. Мені потрібне було дешеве авто. Для цього я купив в Умані Пежо 405 і з моїм братом ми вирушили на двох машинах в сторону Києва(він був на Пежо). В Білій церкві,його зупинили поліцаї типу для перевірки документів. Потім вони попросили відкрити капот щоб перевірити номер кузова. Номер кузова був зверху покритий фарбою. Дублююча табличка була на авто. Коли один з поліцаїв сказав мені здирати фарбу я відмовився,бо це типу їм треба,вони ж типу "експерти",а я боюсь пошкодити номер кузова при цьому,бо не маю для цього навиків. Далі вони викликали дізнавача,та нічого не дивилася,а зразу сказала везти на штрафстоянку. Після цього я все таки на свій стан зняв фарбу над табличкою номера кузова де він виявився абсолютно читабельним. Проте що поліцаї,що дізнавач, не захотіли навіть нічого дивитися. Далі ми завезли своїм ходом авто на штрафстоянку,і нам сказали чекати дзвінка. Також на водія склали постанову за написане гбо. Ніяких документів що вони забирають авто нам не дали,лише дали сфотографувати акт прийому -передачі.
Хто що скаже,що можна зробити? На 102 скаргу на дії поліцаїв я кинув,але хотілось би більше. Тут уже не так жаль машини,яка коштувала 500$(і куплена по ТП),а просто хочеться хоч якоїсь справедливості.
ПС. Я не бот,якщо що,просто колись давно заходив через Google