Ford-Noks 30.03.2024 16:27 пишет: із тексту об'яви випливає, що:
капец совки смешные . вместо того, чтобы пойти в правление и сделать всем всё бесплатно ноют на сайтиках. ещё и держава им виновата....
у моєму першому пості був лише один знак питання "?", це єдине те, що мене й цікавило про мін. з/п, це питання чітко пояснив nickka, за що я вдячний! а свої дурацькі нісенітниці про якесь "ниття" щодо чогось безкоштовного залиш при собі!
Ford-Noks 01.04.2024 01:09 пишет: у моєму першому пості був лише один знак питання "?"
Й купа знаків оклику
В ответ на: це єдине те, що мене й цікавило про мін. з/п, це питання чітко пояснив nickka, за що я вдячний!
Тоді не зрозуміло, для чого була ота лірика із знаками оклику. Мабуть тому що тебе вона абсолютно не цікавить й жодного разу не турбує, й то взагалі не схоже на ниття
В ответ на: бл-ха-муха,за 2,5 млн у рік за кілька років можна було б вже ще пару таких парковок на 800 місць збудувати! а тут один ГБК не підтримується у належному технічному стані!
2,5 млн (2.4 точніше) на рік буде тільки з поточного періоду, коли підвищили, скільки було за ті кілька років - то тобі відомо, ми допомогти тобі порахувати не можемо, адже бракує даних, проте можемо дати підказку, що або було явно менше, або ти від нас щось приховав на цю тему.
Ну й просто для статистики цікаво - чи ти сам дійсно працюєш за мінімалку, що "найняв" аж 25 людей на неї в кооператив?
В ответ на: та не розмір підвищення"зачепив", а обгрунтування того підвищення, на скільки б воно не було!
Я залізний гараж орендую за 800, а паркомісце за 2к і тому цікаво, як воно зараз на ринку. Ну типу, одна кава на місяць варта хвилювань і витраченого часу?
Борщаговка, ГК-5 членський внесок 450грн.за місяць.
Ford-Noks 31.03.2024 17:59 пишет: можливо й немає 25 працівників, але в оголошенні написано цитую:(25 - кількість мінімальних зарплат(фонд заробітної плати), то як ще це розуміти?
Розуміти, що про фонд заробітної плати написана повна фігня, для тебе головне то рішення, на яке вони посилаються. Ти ж, звичайно, цікавився коли його приймали, брав активну участь у зборах, то зможеш нам доповісти, що саме там було у порядку денному?
мені невідомо про саме ті збори, мені про їх проведення не сповіщали, і хто що там приймав, також не знаю, в інших зборах раніш було брав активну участь. результативність щоденної "роботи" можна оцінити, пройшовшись теріторією та будівлею, особливо, коли взмозі порівнювати, як все змінювалось з роками, а також без особливого труда здогадатись, де з високою ймовірністю були " відкати". )) а ви із Джоні, часом, не є у якихось правліннях?
В ответ на: 2,5 млн (2.4 точніше) на рік буде тільки з поточного періоду, коли підвищили, скільки було за ті кілька років - то тобі відомо, ми допомогти тобі порахувати не можемо, адже бракує даних, проте можемо дати підказку, що або було явно менше, або ти від нас щось приховав на цю тему.
Ну й просто для статистики цікаво - чи ти сам дійсно працюєш за мінімалку, що "найняв" аж 25 людей на неї в кооператив?
ох йоп....пересете. дякую, щодопоміг порахувати 2,4 млн.! дуже люб'язно,хоч я допомоги й не питав! за підказку теж окремо дякую!препрошую, що мав вам на цю тему про щось доповідати,але приховав! якщо тобі так дуже вже цікаво, то я, нажаль, вже на пенсії, ще й за станом здоров'я, стократне "нажаль".