_Zedd_ 05.04.2024 16:27 пишет: ...давайте не переходити на особистості...
Так чому сьогоднімарсіяни глечики з сільських парканівкрадуть люки з дощової каналізації (яйця, асфальт, вакцини) ти вже знайшов відповідь хоч для себе?
Не зовсім розумію до чого це питання, але якщо вам цікава моя думка про це, то так, вона у мене є. Гадаю, що потрібні в першу чергу дві речі: 1. Посилити (кратно!) суворість покарання для порушників. 2. Посилити (Десятикратно!) суворість покарання для тих, хто має забезпечувати запобігання крадіжок. А вже у другу чергу трішки типу просвітницької роботи: і акцентувати її не на тому, чому це "погано" робити, а на тому що буде ДУЖЕ погано тому, хто це зробить. Бо адекватні і так розуміють, а неадекватні розуміють лише чз покарання.
От є, наприклад, фантомний закон, що забороняє паління, він нібито є, але ж ніхто його не виконує, тому що ніхто не потребує його виконувати. Мало того, часто можна побачити, як ((наприклад) пара чергових поліцаїв курять поряд з порушниками. Чому так і що робити? Все просто - не потрібно сержантів вчити, це нічого не дасть, все що потрібно - це вимагати та карати їх, або нагороджувати преміювати (якщо вони добре виконують). І все. А от лейтенанту, якій їми керує відповідальність ще сильніше зробити, а підполковнику, що керує літьохами, ще більше (прямо сказати, що можна пійти на пенсію полканом, а можна і майором). ТОбто як не крути, а залежить від влади, саме вона відповідальна за ці "налаштування" суспільства. А якщо їй пох***, то люду і тим паче. Можна подумати, що європейці (наприклад) дуже самодисципліновані. Вони дисципліновані в першу чергу саме чз діючу (багато років) систему штрафів. Про Сінгапур та їхню систему штрафів не будемо писати - кому цікаво - загугліть.
Згадайте початок незалежності, це "пересічні бронелоби"
А хто пиляв? В мене в забитому селі шифер і дошки познімали в колхозних фермах. В червоних піджаках не бачив, а от сусідів які це робили бачив.
В ответ на: червоні діректори з приспєшниками
А хто цих детекторів вибирав? Інопланетяни? В мене мати голосувала за Кучму, і як аргумент приводила " наче серйозний дядько". Партія комуністів в нас до якого року не хреново чухала разом із соціалістом Морозом? В тебе пам'яті геть немає чи може не можеш скласти 2+2? Звідки пенсії беруться, також не знаєш?
Суворість покарання і будь-які інші суворі закони до сраки, якщо вони не відповідають поточному культурному рівню розвитку і наявним традиціям суспільства. Вони просто не виконуватимуться. Тому, що виконавці є виходцями з того самого "глибинного народу". І якщо народ вважає, наприклад, що "б"є - значить любить", то так само вважає і дільничний поліцай і слідак і суддя..
Рік один, а наче в різних галактиках росли. В тебе хоч дві чи три вищих освіти є?
Моєї освіти і дипломної і життєвої досить, щоб зрозуміти, що з вами не варто мати ніяких а ні бесід, а ні справ. А тим паче виходити на ваш рівень діскусії ні про що. На все добре.
Рік один, а наче в різних галактиках росли. В тебе хоч дві чи три вищих освіти є?
Моєї освіти і дипломної і життєвої досить, щоб зрозуміти, що з вами не варто мати ніяких а ні бесід, а ні справ. А тим паче виходити на ваш рівень діскусії ні про що. На все добре.
Судячи з твоїх дописів, ніяких знань і висновків не зроблено.