Повертати повинні, як на картинці нижче. Якщо випхався другим рядом - то і повертай у відповідну смугу на дорозі. Бісять такі ездуни - об'їхати усіх, а потім щімитися у перший ряд, бо воно не в змозі встряти у потік
axon 03.04.2024 15:19 пишет: Повертати повинні, як на картинці нижче. Якщо випхався другим рядом - то і повертай у відповідну смугу на дорозі. Бісять такі ездуни - об'їхати усіх, а потім щімитися у перший ряд, бо воно не в змозі встряти у потік
Думаю, така схема повинна супроводжуватись знаком напрямків по полосам. Якщо немає - вліво тільки з крайньої полоси. Це по ПДР.
axon 03.04.2024 15:19 пишет: Повертати повинні, як на картинці нижче. Якщо випхався другим рядом - то і повертай у відповідну смугу на дорозі. Бісять такі ездуни - об'їхати усіх, а потім щімитися у перший ряд, бо воно не в змозі встряти у потік
Думаю, така схема повинна супроводжуватись знаком напрямків по полосам. Якщо немає - вліво тільки з крайньої полоси. Це по ПДР.
Можна з любої 10.4 "...крім випадків..... рух можливий лише в одному напрямку..."
Можна з любої 10.4 "...крім випадків..... рух можливий лише в одному напрямку..."
В ответ на: ...або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою
О, мой любимый выезд, меня там даж когда-то притер Когда не было разметки, то прав желтый, потому что 10.3, потом разметку нарисовали и прав был зеленый, а сейчас она нахрен стерлась, потому опять желтый, лучше б знак поставили ей-богу По сути последнее время чаще всего проезжают по очереди в "полосу разгона", потому что из-за плотного траффика из правого ряда выскочить на Броварской практически нереально в час пик либо по памяти, т.е. левый ряд считает что он прав.
Fluuuk 03.04.2024 20:42 пишет: Якщо пам'ять не підводить, то одразу на Броварський заборонено вискочити суцільною смугою.
Там не было сплошной, только треугольник нарисован, который не мешает выезду из правого ряда сразу на броварской. Вот с панорам старых, так оно и было там обычно.
Fluuuk 03.04.2024 20:42 пишет: Якщо пам'ять не підводить, то одразу на Броварський заборонено вискочити суцільною смугою.
Там не было сплошной, только треугольник нарисован, который не мешает выезду из правого ряда сразу на броварской. Вот с панорам старых, так оно и было там обычно.
фото датоване травнем 2015
Какое есть. Я не помню там другой разметки, которая бы запрещала выезд, но я обычно с правого ряда и не выпрыгиваю. Возможно буду в ПТ там ехать, обращу внимание )))
Там еще интересно продолжение "Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині — і попутним транспортним засобам..."
Там еще интересно продолжение "Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині — і попутним транспортним засобам..."
там ключове «поза перехрестям»! В нас ситуація на перехресті!
HC-man 03.04.2024 21:29 пишет: А вот тут не уверен. Что лингвисты скажут?
Як на мене тут ситуація "рух без зміни напрямку", а потім колапс коли з 2 смуг стає одна розгінна, ще й потім гальмівна
Давно там не ездил. Как по мне - идиотская, в плане безопасности, развязка. Насколько помню, там всегда стоял знак с белой стрелкой "налево" в синем кружочке