Gavik 05.04.2024 10:01 пишет: Фігня рідка ) В мами в селі було таке . Підгорають контакти , та плавиться пластик
Нещодавна вiддали якийсь Saturn цeльнопластиковий, на запчастини. Коли розкрутив виявилось що одна клема в контактнiй групi взагалi дезiнтегрована, навiть решткiв не залишилось. Вмостив на те мiсце щось вiддалено схоже i заiнька пригае знову. А як лимонкою обробив, то взагалi неначе з магазину тiльки. Але коли будинок повторно газифiкували повернувся до бiльш звичного приладдя.
R.Karp 04.04.2024 16:01 пишет: внутрішня частина з цілісного металу
заварити TIG Але новий буде дешевше.
Це вже за гранью. Так і зовнішня фарба повідлітає
Нє, то вам шашички чи їхати Тим паче там же накладка якась схоже зверху. Можна було написати "запаяти", але зразу би почалось оте "свинець", "отруйний флюс", "вижігает кіслород"
Всім дякую за участь в обговоренні. Все дійшло до логічного завершення купівлею нового чайника. Додивився, що гумки теж до половини порвані. Тому запаювати чи іншим чином заглушити скляну шкалу виявилося недоцільним. Ідея з гумовими заглушками з Аліекспересу мабуть сама реальна, але не впевнений, що ці гумки не будуть виділяти якусь отруту під час кипятіння.
В процесі пошуку нового чайника знайшов декілька майже "ідеальних" варіантів. MAGIO MG-512 та AENO EK4. Протікати взагалі не повинні, оскільки мають цілісну колбу взагалі без шкали. Але в процесі огляду на ютубі різниці в часу кипятіння 1800 та 2200 чомусь взагалі не має.
Купив Бош 2400 Вт (1600 грн). І віконце є і вставний нагрівальний елемент в корпусі, є звідки почати протікати, але сподіваюся хочаб роки 3 пропрацює.
Купив Бош 2400 Вт (1600 грн). І віконце є і вставний нагрівальний елемент в корпусі, є звідки почати протікати, але сподіваюся хочаб роки 3 пропрацює.
Нащо купляти те що може протікати? Я купив 20 років тому BOSCH TWK 1201 N, і дома і на дачу такий самий. Все працює без питань, і буде ще працювати скільки треба . в ньому цільнометалева колба, протікати в принципі нічому. А знайшов я його бо в офісі працював такий самий до мене , +4 роки скільки я був, і після мене працював цей чайник гріючи воду майже безперервно на 20 осіб. Не втримався, картинку додав як з середини виглядає.
Нащо купляти те що може протікати? Я купив 20 років тому BOSCH TWK 1201 N, і дома і на дачу такий самий. Все працює без питань, і буде ще працювати скільки треба . в ньому цільнометалева колба, протікати в принципі нічому. А знайшов я його бо в офісі працював такий самий до мене , +4 роки скільки я був, і після мене працював цей чайник гріючи воду майже безперервно на 20 осіб. Не втримався, картинку додав як з середини виглядає.
Супер. Тільки зараз у Боша немає нічого подібного. Принаймні в ціні до 1500-2000 грн
Супер. Тільки зараз у Боша немає нічого подібного. Принаймні в ціні до 1500-2000 грн
Випадково такий самий і в мене є, але експлотувався в несприятливих умовах, тому відновленню не підлягає. Проте в режимі кип'ятильника використовувати можливо, то в гаражі ще попрацює.
Випадково такий самий і в мене є, але експлотувався в несприятливих умовах, тому відновленню не підлягає. Проте в режимі кип'ятильника використовувати можливо, то в гаражі ще попрацює.
Доречі такий чайник мені б для квартири підійшов, а от для офісу ні. Саме через відсутність фільтраційної сітки. Бо хоча і є "проточний" фільтр в офісі, але накип зявляється доволі швидко і буде потрапляти до чашки.