autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВело

Купівля живого б/в у магазі(Київ)_чи реально?

igg | V.I.P **
12 апреля 2024 в 11:58
Хочу купити якийсь не дуже дорогий(до 10к, але більш-менш живий/міцний/надійний вел, для дорослого дядька (100+ кг та під 2 метри зріст) - для неспішних вело-прогулянок, переважно асфальтом...

ФБ, наприклад, періодично підкидає пропозиції від такого собі магаза Фейс Байк, трапляються, як на мій ділетантський погляд, цікаві.

От наприклад, такий вариант ретельно розглядаю.
Або отакий ...

Хто має схожий досвід покупки, дайте порад, будь ласка

На ОЛХ якось не хочу обирати, бо вбачаю, що там більше (ніж у магазі) ризик, що впарять щось не те
Змінено igg (12:00 12/04/2024)
harald67 | подсевший на форум **
Re: Купівля живого б/в у магазі(Київ)_чи реально?
[Re: igg] 12 апреля 2024 в 13:27
Перший буде замалим.
igg | V.I.P **
[Re: harald67] 12 апреля 2024 в 15:58
harald67 12.04.2024 13:27 пишет:

Перший буде замалим.

дякую, вже зрозумів, що треба раму не меньшу за XL
[Re: igg] 12 апреля 2024 в 16:07
igg 12.04.2024 15:58 пишет:

harald67 12.04.2024 13:27 пишет:

Перший буде замалим.

дякую, вже зрозумів, що треба раму не меньшу за XL

Як людина подібного зросту, яка колись обирала собі велосипеда і обрала не дуже те, що треба (довелося колхозити) скажу, що для дуже високого велосипедиста ще й з довгими руками важливим є не стільки висота рами (саме вона вказується у розмірі - у дюймах), скільки її довжина (майже ніде не вказується у ттх) та особливо - висота руля. Бо підняти то сидушку на необхідну висоту можна і в не самій великій рамі, а от забезпечити комфортну відстань до руля і висоту самого руля - це вже проблематично, особливо без колхозу. Бо коли людина висока, то сидушку підняла, а руль не підіймається - доводиться їхати сильно нахилившись уперед - що ажніяк не зручно для велосипеда на якому збираєшся неспішно кататися.
Треба відразу приміряти на собі той велосипед, особливо звертаючи увагу саме на зручність розташування руля (насамперед висота і відстань до нього) коли сидушка піднята на потрібну тобі висоту.
igg | V.I.P **
[Re: harald67] 12 апреля 2024 в 16:37
Прикріплені файли (0 завантажити)
Згоден, що тест-драйв перед купівлею - обов'язковий. Я тому й дивлюся саме на цей магаз, що пропонують попередньо затестити. Треба їхати до них та на місці своїми та руками/ногами перевіряти конкретні екземпляри.

А поки, враховуючи й твій досвід, що ти вище виклав, я бачу майже ідеальним, за формфактором/параметрами/вартістю, отакий Comanche 28"XL

Згоден, що тест-драйв перед купівлею - обов
Змінено igg (17:08 12/04/2024)
[Re: igg] 13 апреля 2024 в 07:34
igg 12.04.2024 16:37 пишет:

Згоден, що тест-драйв перед купівлею - обов'язковий. Я тому й дивлюся саме на цей магаз, що пропонують попередньо затестити. Треба їхати до них та на місці своїми та руками/ногами перевіряти конкретні екземпляри.

А поки, враховуючи й твій досвід, що ти вище виклав, я бачу майже ідеальним, за формфактором/параметрами/вартістю, отакий Comanche 28"XL

По картинці важко щось конкретне сказати, лише те що на відміну від попередніх твоїх варіантів у цього є передня перекидка і три зірки спереду, абсолютно не потрібні для простого катання по рівній місцевості. А щодо висоти руля. На картинці то воно красиво, але коли у тебе зріст 195+ і джинси купуєш 36 довжини, то ота сідушка (щоб нога була майже прямою коли сидиш і педаль у нижньому положенні) може опинитися вище за руль сантиметрів на 10. А отой винос з шарніром, він не тільки піднімає руль, а й одночасно наближає його до тебе. Мені довелося купувати та встановлювати подовжувач руля (фактично сталева трубка з кріпленням) довжиною 16 сантиметрів, щоб сидіти комфортно саме для режиму повільного катання по вулиці. Вигляд вийшов ще той, але зручно. Тому і кажу - міряти усе. Може навіть пошукати з колесами 29,5 - усе ж таки сантиметрів на 7 руль буде вище розташований.
igg | V.I.P **
[Re: harald67] 15 апреля 2024 в 11:34
Мені не дає спокою отакий (прокатний) формат...здається, він такий дебелий та невбиєнний й підходить, саме для неспішного пересування у місті/передмісті...Але чомусь немає таких у продажу

Мені не дає спокою отакий (прокатний) формат.здається, він такий дебелий та невбиєнний й підходить, саме для неспішного пересування у місті/передмісті
opexkiev | СуперСтар **
[Re: igg] 15 апреля 2024 в 11:38
В тому і прикіл прокатних - бути унікальними. Інакше розбарахолять на запчастини.
Але ці прокатні аж занадто "схилені" в неубієнність, дуже важкі. Ви ж власний велик не будете вбивати, пошукайте щось полегше такого ж формату.
igg | V.I.P **
[Re: opexkiev] 15 апреля 2024 в 11:40
opexkiev 15.04.2024 11:38 пишет:

пошукайте щось полегше такого ж формату.

щось таке, маєте на увазі?

щось таке, маєте на увазі.
Змінено igg (11:41 15/04/2024)
opexkiev | СуперСтар **
[Re: igg] 15 апреля 2024 в 12:30
Може і таке. Я б поїхав десь в веломагазин з шоурумом та просто посидів - проїхався пару метрів, спробував підняти. Кому як, а мені зручніше вибирати так би мовити, п'ятою точкою
Змінено opexkiev (12:30 15/04/2024)
igg | V.I.P **
Re: Купив "живого"(сподіваюсь)_ б/в у магазі)
[Re: opexkiev] 17 апреля 2024 в 10:22
opexkiev 15.04.2024 12:30 пишет:

Може і таке. Я б поїхав десь в веломагазин з шоурумом та просто посидів - проїхався пару метрів, спробував підняти. Кому як, а мені зручніше вибирати так би мовити, п'ятою точкою

Звісно, так планувалося, так й зроблено...у шоурумі роздивилися, порівняли, прокаталися...
підтвердилися мої сумніви, що знайти живий сабж - не проста справа...
у реалі, на відміну від "веселих картинок", що на сайтах, все значно сумніше виявилось й обирати(навіть візуально) практично нема з чого, тому був обраний той, буквально єдиний, що мав пристойний зовнішній стан та нормально їхав...зовні, реально, як новий(лише пару дрібних подряпин), 12кгрн.
Ось такий+- ПРофит Комфорт

Звісно, так планувалося, так й зроблено.у шоурумі роздивилися, порівняли, прокаталися
Змінено igg (10:24 17/04/2024)
Autoua.netФорумВело

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1608