autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Roksimama | Еще та! **
Re: Продаж авто через Дію квітень 24
[Re: Gyurza] 15 сентября 2024 в 16:23
Gyurza 15.09.2024 13:59 пишет:

Мені було легше, купував у знайомих
Як би були стороні люди - то займались би цім ні ввечері, а зранку. Передача грошей була би по факту коли в додатку з'явився договір та свідоцтво про реєстрацію.

А як при цьому застрахований продавець?
SVN | старый писатель ***
[Re: Researcher] 16 сентября 2024 в 14:40
Я ось продавав минулого року авто, як передавати кошти у СЦ, мені взагалі не зрозуміло досі)). У угоді вказано, що на момент підписання розрахунки проведені, чи не так? Передавати за столом у менеджера, при усьому залі? У 22 році я передав у залі очикуючи на підписання, уся товпа дивилася як продавець розпихав пачки по карманах))) У серпні купував через Дію, віддав кошти після надходження договору. Забрав ключі, стали чекати техпаспорт, півтори години чекали, вже час піждимав їхати з Київа у Запоріжжя. Позвонив на горячу лінію, сказали техпаспорт буде протягом трьох!!! діб. Забрав у продавця старий та поїхав з ним.
YSK | V.I.P **
[Re: SVN] 16 сентября 2024 в 15:00
SVN 16.09.2024 14:40 пишет:

Я ось продавав минулого року авто, як передавати кошти у СЦ, мені взагалі не зрозуміло досі)). У угоді вказано, що на момент підписання розрахунки проведені, чи не так? Передавати за столом у менеджера, при усьому залі? У 22 році я передав у залі очикуючи на підписання, уся товпа дивилася як продавець розпихав пачки по карманах))) У серпні купував через Дію, віддав кошти після надходження договору. Забрав ключі, стали чекати техпаспорт, півтори години чекали, вже час піждимав їхати з Київа у Запоріжжя. Позвонив на горячу лінію, сказали техпаспорт буде протягом трьох!!! діб. Забрав у продавця старий та поїхав з ним.

З моменту підписання договору купівлі-продажу авто вже не належить колишньому власнику. І так, підписують договір і віддають старий ТП новому власнику. Якщо новий власник хоче нові номери, то до моменту отримання цих номерів, він не має права керувати авто.
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Продаж авто через Дію квітень 24 (6/6)

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 153 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 11705