Gyurza 15.09.2024 13:59 пишет: Мені було легше, купував у знайомих Як би були стороні люди - то займались би цім ні ввечері, а зранку. Передача грошей була би по факту коли в додатку з'явився договір та свідоцтво про реєстрацію.
Я ось продавав минулого року авто, як передавати кошти у СЦ, мені взагалі не зрозуміло досі)). У угоді вказано, що на момент підписання розрахунки проведені, чи не так? Передавати за столом у менеджера, при усьому залі? У 22 році я передав у залі очикуючи на підписання, уся товпа дивилася як продавець розпихав пачки по карманах))) У серпні купував через Дію, віддав кошти після надходження договору. Забрав ключі, стали чекати техпаспорт, півтори години чекали, вже час піждимав їхати з Київа у Запоріжжя. Позвонив на горячу лінію, сказали техпаспорт буде протягом трьох!!! діб. Забрав у продавця старий та поїхав з ним.
SVN 16.09.2024 14:40 пишет: Я ось продавав минулого року авто, як передавати кошти у СЦ, мені взагалі не зрозуміло досі)). У угоді вказано, що на момент підписання розрахунки проведені, чи не так? Передавати за столом у менеджера, при усьому залі? У 22 році я передав у залі очикуючи на підписання, уся товпа дивилася як продавець розпихав пачки по карманах))) У серпні купував через Дію, віддав кошти після надходження договору. Забрав ключі, стали чекати техпаспорт, півтори години чекали, вже час піждимав їхати з Київа у Запоріжжя. Позвонив на горячу лінію, сказали техпаспорт буде протягом трьох!!! діб. Забрав у продавця старий та поїхав з ним.
З моменту підписання договору купівлі-продажу авто вже не належить колишньому власнику. І так, підписують договір і віддають старий ТП новому власнику. Якщо новий власник хоче нові номери, то до моменту отримання цих номерів, він не має права керувати авто.