Paulskit 29.04.2024 11:24 пишет: Я прийшов до того, що дорога кераміка того не варта взагалі, бо ефект занадто короткостроковий і захисту ЛКП немає, тільки блиск. А от плівка зовсім інша справа. Я при покупці зробив перед, зараз пасивно роздумую над усім авто чи хоча б ще деякі деталі додати, типу передніх дверей.
Але ж плівка має властивість жовтіти з часом. Зрозуміло на сірому чи чорному цього не помітиш, але як от у мене, на білому, буде точно помітно. Довелося знімати на іншому авто, чорний колір, плівку з капота, я скажу те ще задоволення. Знімаючт переживав, щоб лак не зійшов, повезло, не зійшов.
Напевно від якості плівки залежить. Цього разу клеїв LLumar Platinum Plus, дали гарантію 10 років, але мені здається, що я авто скоріше поміняю, ніж її доведеться міняти.
Раніше не звертав увагу, а це почав користуватись осмосом в самому кінці. Результат мені подобається, на вікнах не залишаються плями від води. Тим паче я ніколи не протираю авто.
juiT 04.11.2024 18:00 пишет: Раніше не звертав увагу, а це почав користуватись осмосом в самому кінці. Результат мені подобається, на вікнах не залишаються плями від води. Тим паче я ніколи не протираю авто.
після дощу ні, після мийки витираю скло і кузов , це 5 хвилин часу
.. та +100 до павутинки на ЛФП.
ну павутинка скоріше про дощ. після мийки авто ж чисте... сам не витираю. просто пару сотень метрів їду швидко і воно сушить))
А як це дощ робить круглу павутинку? Чому в мене (я жодного разу ганчірками/губками ЛФП не тер) немає павутинки взагалі - якийсь не той дощ на мене лив? Так авто після мийки чисте, але навіть одна піщинка з ганчірки чи з повітря може намалювати кіл під час витирання.