Хочу купити триммер для рослинності в носі. А то якось замахався по старинці ножничками. Приглянулось два варіанта: такий і такий. Наскільки бачу у них реалізовані різні принципи роботи. Підкажіть який краще і зручніше хто юзає?
В ответ на: Так яка там конструкція ріжучої частини, як у Філіпса чи як у Сяомі?
в мене Філіпс вже років 8 - задоволений, механізм такий самий як в посиланні. Плюс в тому, що ще й брови ним можна з насадками, що в комплекті. Але іншу конструкцію не користував - порівняти не можу.
Mutant 22.04.2024 23:22 пишет: Хочу купити триммер для рослинності в носі. А то якось замахався по старинці ножничками. Приглянулось два варіанта: такий і такий. Наскільки бачу у них реалізовані різні принципи роботи. Підкажіть який краще і зручніше хто юзає?
Вообще пофиг, оба норм. Филипс функциональнее, потому что еще и брови подстригать можно, купил отцу именно такой, только другая модель с доп насадками. У моего тримера насадка как у сяоми, так что пробовал оба. Такой как сяоми все равно какой стороной в нос пихать но надо дольше возится пока он все сострижет, у филипса все же надо учитывать расположение лезвий, но срезает быстрее. Ну по крайней мере мне так показалось. Корче, бери который внешне больше нравится или филипс, если надо и брови подстригать.
Mutant 23.04.2024 14:49 пишет: ... Так яка там конструкція ріжучої частини, як у Філіпса чи як у Сяомі?
Я ни один из двух крайних не разбирал. Даже не интересовался, что там за режущая чась, точнее на чью похожа. Работает и работает. Не дерёт и то хорошо. ))
Mutant 22.04.2024 23:22 пишет: Хочу купити триммер для рослинності в носі. А то якось замахався по старинці ножничками. Приглянулось два варіанта: такий і такий. Наскільки бачу у них реалізовані різні принципи роботи. Підкажіть який краще і зручніше хто юзає?
У мене другий варіант, свої функції виконує, ще й брови "причісує"