Спеціалісти, які підбирають під ключ є - свій минулий мот здав чуваку з MotoChoice, достатньо ретельно мені мозок їбав то ж думаю норм підбирає.
Завезти на СТО попросити перевірити теж ніхто не відміняв. З мотами все трошки простіше в цьому плані ніж з авто. Ще є контори, які возять б\в з доброю репутацією.
Обрати що ти хочеш, думаю, доведеться все ж таки самому, розраховуючи на те що вірогідно помилишся\зміняться пріоритети. То ж не варто перший купувати за всі гроші чи щось занадто специфічне.
Розумію так, що тобі не глово розвозити, то ж обери те, що подобається, для цього ж купуєш. Ніхто не заважає купити собі круізьора, зрозуміти, що тобі треба спорт і через сезон поміняти. Знову ж, з мотами трошки простіше по грошах - продаси через рік за +-ті ж гроші шо й купиш. Вірогідність того, що треба буде міняти через сезон-два близька до 100%, то ж не бійся помилитися. Я б брав щось без карба і з абс.
Єдине, що б я особисто категорично не рекомендував - це прислухатися до порад купити юбріка Є люди, які на такій техніці навіть роками їздять звичайно, але шо з власного досвіду, шо з досвіду абсолютно всіх оточуючих - його вистачає десь на тиждень-два, далі хочеться міняти. Тобто взяти щось нерізке, неважке і френдлі в керуванні - прекрасна ідея, але 125 це несерйозно і набридне як тільки проїдеш пару сотень км. Те що ти 100 кіло, доречі, не дуже важливо.
Змінено plebis (13:44 26/04/2024)
Редагувати
Відповісти
Цитувати