Порадьте велосипед, Зріст 190, вага +- 100, здебільшого містом, але і в ліс і на природу теж виїжджати можна, сьогодні дивився 29" Winner SOLID-GT (2024) в вело го 22500 грн , у принципі сподобався, але думаю, може, щось краще можна взяти за ці гроші, згоден і на б/в, може, хто займається або порадить, де купити й на що дивитися.
Я б рекомендував до б.у. придивитись, думаю до 10К можна взяти дуже хороший велосипед, таке враження що ціни просіли бо толком не купляє ніхто ті велосипеди чи що, я малій велосипед Trek на 26 колесах взяв за 4К на минулих вихідних в досить хорошому стані, а новий такого плану 15+-. Велосипед б.у. брати можна спокійно і не боятись, при огляді звернути увагу щоб рама не бита-не мальована, колеса рівні і т.д. Тупо на ОЛХ зайти, відсортувати, дивитись якихось +- нормальних виробників типу kellys, Giant, Trek, Scott, Begramont, звертати увагу що в одного й того ж виробника теж бувають серії з дорожчим і дешевшим наповненням (припустим десь переключателі Алівіо, а десь Діоре). Колеса що 29, що 28, що 27, це все практично одне й те саме. Якщо в більшості їздити тільки по асфальту то можна звернути на велосипеди з чуть вужчими колесами, в них дуже хороший накат, був колись Kellys Axis у мене такого плану, жалію що продав.
Luca Brasi 27.04.2024 21:54 пишет: Порадьте велосипед, Зріст 190, вага +- 100, здебільшого містом, але і в ліс і на природу теж виїжджати можна, сьогодні дивився 29" Winner SOLID-GT (2024) в вело го 22500 грн , у принципі сподобався, але думаю, може, щось краще можна взяти за ці гроші, згоден і на б/в, може, хто займається або порадить, де купити й на що дивитися.