autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Порадьте по ремонту телевізора LG

Yurii | Супер писатель! **
5 мая 2024 в 15:17
Доброго дня.
Усіх зі святом.

Сьогодня трапилася халепа з телевізором LG 55SM8050PLC. Раптово потухла нижня частина екрану та з'явилася тонка горизонтальна біла полоса. Ніяких впливів (ударів, дотиків) на екран перед поломкою не було. ТВ куплений наприкінці 2020 року

Прошу порад, контактів, консультацій щодо ремонту

Територіально Київ м. Харківська
фото на kept.com.ua
Змінено Yurii (15:24 05/05/2024)
ivatuning | Достоевский **
Re: Порадьте по ремонту телевізора LG
[Re: Yurii] 5 мая 2024 в 15:44
Матриця вийшла з ладу, вона не чиниться, заміна на нову коштує 70% від вартості нового телевізору. Зазвичай клієнти з такими несправностями купляють новий телевізор.
[Re: ivatuning] 5 мая 2024 в 18:05
Дякую.
Таки халепа.
І витрати грошей на новий зараз в нагальні плани ніяк не влазять.
Тільки но зайнявся частковою енергонезалежністю, вже купив інвертора, акумулятора, ну і трохи сонячних панелей. І щоб гуляти вже на усе, так тільки вчора на Nkonі ще трохи літійферум комірок замовив
А тут на тобі...
Шкода, що сьогодні велике свято і матюкатися не можна
Змінено Yurii (18:30 05/05/2024)
egorka | продавець прохолоди **
[Re: Yurii] 5 мая 2024 в 18:30
Yurii 05.05.2024 18:05 пишет:

Дякую.
Таки халепа.
І витрати грошей на новий зараз в нагальні плани ніяк не влазять.
Тільки но зайнявся частковою енергонезалежністю, вже купив інвертора, акумулятора, ну і трохи сонячних панелей. І тільки вчора на Nkonі ще трохи літійферум комірок замовив
А тут на тобі...
Шкода, що сьогодні велике свято і матюкатися не можна

варіант купити в оплату частинами від привата, щоб зразу не викидати велику суму грошей, ну і на всяк випадок ще запитати тут http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=8468477&page=0&fpart=6&vc=1
[Re: egorka] 5 мая 2024 в 18:37
Дякую.
Спитати то спитаю.

Перед цим Соні повних 5 років прожив. Матриця. Викинув на смітник. Наступним Соні вирішив не брати. Тепер LG менше ніж 4 роки. Знов матриця. Хоч кінескопного шукай

Тут тільки одне гріє, що незважаючи на поради товариша не пристав тоді на купівлю 75 дюймів

З іншого боку ось собі думаю, оті ТВ програми вже років з півтора не дивлюсь.
Що хочу в Ютюбі. На те Мегого переключав, тільки коли Ютюб підвисав. Туди і назад. Хоча те Мегого по акції при купівлі телевізора аж на 4 роки підключив. Ноут є, додатковий монітор є. Може хай їм грець тим телевізорам
Змінено Yurii (19:00 05/05/2024)
Pepko | Супер писатель! *
[Re: Yurii] 5 мая 2024 в 22:56
Мені самсунга зробили ті, що в партнерах(посилання написали тобі вище вже), не недешево й не швидко ну і скидка нуль грн. Правда й телік далеко не первой свежести поехал на дачу.
[Re: Yurii] 6 мая 2024 в 12:36
Yurii 05.05.2024 18:37 пишет:

Дякую.
Спитати то спитаю.

Перед цим Соні повних 5 років прожив. Матриця. Викинув на смітник. Наступним Соні вирішив не брати. Тепер LG менше ніж 4 роки. Знов матриця. Хоч кінескопного шукай

Тут тільки одне гріє, що незважаючи на поради товариша не пристав тоді на купівлю 75 дюймів

Що хочу в Ютюбі. На те Мегого переключав, тільки коли Ютюб підвисав. Туди і назад. Хоча те Мегого по акції при купівлі телевізора аж на 4 роки підключив. Ноут є, додатковий монітор є. Може хай їм грець тим телевізорам

купи ще самсунга може повезе, ну і цікаво що скажуть по ремонту?
Змінено egorka (12:38 06/05/2024)
[Re: egorka] 6 мая 2024 в 13:01
egorka 06.05.2024 12:36 пишет:

Yurii 05.05.2024 18:37 пишет:

Дякую.
Спитати то спитаю.

купи ще самсунга може повезе, ну і цікаво що скажуть по ремонту?

Останні дешеві самсунги 65-75" те ще лайно , рівно через рік як виходить гарантія , летить матриця. При вартості, нового сірого 28 тис грн, Нова матриця з заміною в офіційному сервісі 20 кгрн. Матрицю можна купити самостійно за 16 кгрн.

Звичайно є умільці, які несправну матрицю допрацьовують, обрізають шину данних і матриця втрачає бітність та починає працювати в режимі приставки Сега. І називають це ремонтом, та хіба це ремонт?
[Re: ivatuning] 6 мая 2024 в 19:27
Знову треба колективний розум та порада.
Включив телевізора. Точно з тією ж халепою ввімкнувся. Вирішив методом тика накладати навпомацки ютюба послухати. І сталося диво. Та муйня щезла. Знову весь екран показує
https://ibb.co/g3PKxhW

Тобто не матриця. А що тоді і чи надовго він самополікувався?
Змінено Yurii (19:32 06/05/2024)
[Re: Yurii] 6 мая 2024 в 20:05
Ще фото тепловізором, може чогось скаже

https://ibb.co/3NLzRFW
Ford-Noks | **
[Re: Yurii] 6 мая 2024 в 23:32
Прикріплені файли (0 завантажити)
була фігня з ЛЖ - чорна вертикальна смуга раптово з'явилася теж без впливів. обдзвонив тоді купу сервісів, тут тему створив щоб почути думки та поради. майже одностайно всюди чув - матриці каюк, не чиниться.... знайшовся сервіс, що взявся полагодити, та й дійсно полагодили за цілком реальну ціну, все досі норм!ось тут полагодили - https://tveur.kiev.ua/

була фігня з ЛЖ - чорна вертикальна смуга раптово з
Змінено Ford-Noks (23:36 06/05/2024)
[Re: Ford-Noks] 7 мая 2024 в 06:52

Дякую.
Наразі нормально працює
https://ibb.co/8KpqmJQ
Але я в режимі очікування
Якщо що, то звернусь
[Re: Yurii] 7 мая 2024 в 10:21
Yurii 06.05.2024 19:27 пишет:

Включив телевізора. Точно з тією ж халепою ввімкнувся. Вирішив методом тика накладати навпомацки ютюба послухати. І сталося диво. Та муйня щезла. Знову весь екран показує

Вітаю і гроші цілі
[Re: Yurii] 7 мая 2024 в 12:25
Yurii 06.05.2024 19:27 пишет:

В матриці десь мікротріщина, токи в нижню частину не доходять, воно як самовільно відновилося та самовільно і знову вийде з ладу. Ще раз повторюся, таке з гарантією не ремонтується. Якщо є час та натхнення, можна помацки визначити де та тріщина та щось підкласти між рамкою та матрицею.
[Re: ivatuning] 7 мая 2024 в 12:50
Ні мабуть мацати матрицю не буду, бо я на свою голову намацаю

Треба бігом на ЛОХі продавати, поки "небитий/некрашений, рідний пробіг, все працює"
Ну а потім звідки я знаю, як ви його везли і де ви його грюкнули

Але ж то падлюкою треба бути
Дилема: падлюка але з грошима, чи непадлюка без грошей
Змінено Yurii (12:57 07/05/2024)
gansyra | энтузиаст *
[Re: Yurii] 17 мая 2024 в 12:48
Була схожа проблема з телевізором, з'являлись полоски і через деякий час самі зникали. Виявилось, що дружина бризкала миючим засобом на екран і протирала, воно напевно стікало донизу на шлейфи матриці і підкорочувало, а потім підсихало.
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Yurii] 17 мая 2024 в 14:59
Yurii 05.05.2024 15:17 пишет:

Доброго дня.
Усіх зі святом.

Сьогодня трапилася халепа з телевізором LG 55SM8050PLC. Раптово потухла нижня частина екрану та з'явилася тонка горизонтальна біла полоса. Ніяких впливів (ударів, дотиків) на екран перед поломкою не було. ТВ куплений наприкінці 2020 року

Прошу порад, контактів, консультацій щодо ремонту

Територіально Київ м. Харківська
фото на kept.com.ua

Була проблема теж з ЛЖ. Завіз у Технарі. Щось там перепаяли. Вистачило на рік. Потім знов. Завіз у офіційний СЦ ЛЖ на Перемоги. Діагностика безкоштовна (в Технарів була 1000 грн), заменили всю материнку на нову, дали новий пульт, так як старий не підходив. Два тижня, і дешевше чем будь-де.

Тепер знаю - спробуй зпочатку в СЦ. Хоча б спробуй і запитай.
[Re: AlexAudiCoupe] 17 мая 2024 в 20:01
Дякую. Поки все нормально. Але усе одно вдячний за пораду. Бо вже дивлюся на телека з підозрою
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 39 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1521