2. Автобусні тури не підходять і не розглядаються. Поїздом, а поім літаком - так. 3. Якщо дуже препече розглядаю варіант вівезти її до якоїсь ближньої країни до літака, але бажано, щоб моя відсутність водома не перевищіла 2-3 діб і краще на вихідні. 4. На морі 7-10 діб.
Чому б вам не скористатись послугами турагенцій? Варіантів вдосталь
Можна приклад? Бо пропозиції турагенцій це якраз автобус з України кудись у Румунію/Польщу etc. Буду дуже вдячний!
Зручно летіти з Польщі - КРаків, Катовіце (до Пшемисля (бо легше взяти квитки, ніж на Варшаву) на поїзді, там одразу пересадка на поїзд до Кракова чи далі. звідти автобусом до аеропорту. Гугл все розкаже)
Amateur 13.05.2024 08:30 пишет: Можна примазатись?
В мене ситуація трохи відмінна, я не можу виїхати з України, ні не призивний, але з особистих нюансів ми не можемо їхати одночасно. Треба дружину відправити підпочити, але тут теж купа нюансів: 1. Англійскої в неї немає зовсім. Тобто треба максимально простий і зрозумілий маршрут до трансферу у готель. 2. Автобусні тури не підходять і не розглядаються. Поїздом, а поім літаком - так. 3. Якщо дуже препече розглядаю варіант вівезти її до якоїсь ближньої країни до літака, але бажано, щоб моя відсутність водома не перевищіла 2-3 діб і краще на вихідні. 4. На морі 7-10 діб. Можливе кооперування.
Тасос - до вподоби. Куди ще - не знаю. Доречі як зараз з виїздом пенсів? Чи є якісь нюанси, чи сів та поїхав?
Чому б вам не скористатись послугами турагенцій? Варіантів вдосталь
Тут на форумі є турагенти (сторінка для інформації), попробуйте з ними звязатися,якщо вам самому важко підібрати
До Кракова на авто, там в готелі біля аеропорту лишаєш машину за 100 грн в день і летиш в Іспанію. І море, і кухня, і готелі з адекватними цінами. Саме в липні минулого року був в Хорватії. Співвідношення ціна-якість явно не в кращу сторону. Після переходу на євро ціни стали просто неадекватні. Тому Хорватія такий собі варіант.
Манита71 14.05.2024 15:29 пишет: До Кракова на авто, там в готелі біля аеропорту лишаєш машину за 100 грн в день і летиш в Іспанію. І море, і кухня, і готелі з адекватними цінами. Саме в липні минулого року був в Хорватії. Співвідношення ціна-якість явно не в кращу сторону. Після переходу на євро ціни стали просто неадекватні. Тому Хорватія такий собі варіант.
Повністю погоджуюсь . Був Макарска/Спліт/Задар в липні 2022. Вже тоді ціни були не альо ( А після переходу на € Хорватія буде програвати Албанії/Греції/Іспанії . Хоча море в Макарска
Манита71 14.05.2024 15:29 пишет: До Кракова на авто, там в готелі біля аеропорту лишаєш машину за 100 грн в день і летиш в Іспанію. І море, і кухня, і готелі з адекватними цінами. Саме в липні минулого року був в Хорватії. Співвідношення ціна-якість явно не в кращу сторону. Після переходу на євро ціни стали просто неадекватні. Тому Хорватія такий собі варіант.
Повністю погоджуюсь . Був Макарска/Спліт/Задар в липні 2022. Вже тоді ціни були не альо ( А після переходу на € Хорватія буде програвати Албанії/Греції/Іспанії . Хоча море в Макарска
мені дуже подобається хорватьська адріатика, але побувавши на всьому материковому узбережжі Хорватії (на острови так і не потрапив, сподіваюсь, поки-що) можу сказати що на мою думку в Греції море і пляжі суттєво кращі (тепліші і різноманітніші)
Amateur 13.05.2024 08:30 пишет: Можна примазатись?
В мене ситуація трохи відмінна, я не можу виїхати з України, ні не призивний, але з особистих нюансів ми не можемо їхати одночасно. Треба дружину відправити підпочити, але тут теж купа нюансів: 1. Англійскої в неї немає зовсім. Тобто треба максимально простий і зрозумілий маршрут до трансферу у готель. 2. Автобусні тури не підходять і не розглядаються. Поїздом, а поім літаком - так. 3. Якщо дуже препече розглядаю варіант вівезти її до якоїсь ближньої країни до літака, але бажано, щоб моя відсутність водома не перевищіла 2-3 діб і краще на вихідні. 4. На морі 7-10 діб. Можливе кооперування.
Тасос - до вподоби. Куди ще - не знаю. Доречі як зараз з виїздом пенсів? Чи є якісь нюанси, чи сів та поїхав?
Поїзд Київ-Відень, в Відні пересадка на поїзд в аеропорт і далі авіа будь-куди, хоч Кабо-Верде, хоч Тенерифе, хоч Мальдіви
І Київ-Відень тільки умовно прямий. В Ужгороді пересадка. Не знаю, як зараз, а у 2022 році з Ужгорода до Відня їхали автобусом. Так собі поїздка в аеропорт на відпочинок.
Dmitrik 17.05.2024 11:30 пишет: І Київ-Відень тільки умовно прямий. В Ужгороді пересадка. Не знаю, як зараз, а у 2022 році з Ужгорода до Відня їхали автобусом. Так собі поїздка в аеропорт на відпочинок.
ні, є прямий, але там 2 вагони. Відправлення в 13-20 і прибуття в Відень в 11-20. Але на нього квитки треба ловити, але якщо є ціль - все можливо)
xonix406 17.05.2024 22:50 пишет: це о 7-00? чи о котрій годині відкривається продаж? І це ж тільки в касі, я правильно розумію? ТОбто треба займати чергу вночі?
ні, в 8 ранку в застосунку, треба через дію веріфікуватись і онлайн купівля.