autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
WalkmandT | СуперСтар **
Шлагбаум / Удалённый доступ
13 мая 2024 в 16:09
Камрады, подскажите, пожалуйста, возможно кто то недавно делал или есть хороший контакт.

Задача проапгрейдить шлагбаум, который стоит на въезде во двор. Сейчас используются пульты, но по факту, пультов прошито такое количество, что потерявший свой жилец, не может прошить новый - мест нет. Реально - 60% это какие то залётные.

Хотим поставить систему со считкой карты, которая находится в машине (видел такие) , подъехал, считалось, открылось и проехал. GSM не хочется, так как довольно легко открывать шлагбаум удалённо и пускать всех.

Так как дело общественное, а следовательно, нужно провести условный анализ цен и выбрать лучшего поставщика услуги. Я хочу найти лучшего, а потом провести анализ.

Но так как тема не моя совсем - нужны советы людей в теме. Человек, который сейчас этот шлагбаум обслуживает, не вызывает доверия у жильцов

Благодарю.
WarFox | СуперСтар ****
Re: Шлагбаум / Удалённый доступ
[Re: WalkmandT] 13 мая 2024 в 16:50
WalkmandT 13.05.2024 16:09 пишет:

Камрады, подскажите, пожалуйста, возможно кто то недавно делал или есть хороший контакт.

Задача проапгрейдить шлагбаум, который стоит на въезде во двор. Сейчас используются пульты, но по факту, пультов прошито такое количество, что потерявший свой жилец, не может прошить новый - мест нет. Реально - 60% это какие то залётные.

Хотим поставить систему со считкой карты, которая находится в машине (видел такие) , подъехал, считалось, открылось и проехал. GSM не хочется, так как довольно легко открывать шлагбаум удалённо и пускать всех.

Так как дело общественное, а следовательно, нужно провести условный анализ цен и выбрать лучшего поставщика услуги. Я хочу найти лучшего, а потом провести анализ.

Но так как тема не моя совсем - нужны советы людей в теме. Человек, который сейчас этот шлагбаум обслуживает, не вызывает доверия у жильцов

Благодарю.

Покупаю китайские пульты и клонирую существующие. Такое не подойдет?
WalkmandT | СуперСтар **
[Re: WarFox] 13 мая 2024 в 17:38
WarFox 13.05.2024 16:50 пишет:

Покупаю китайские пульты и клонирую существующие. Такое не подойдет?

Речь не в том, чтобы добавить пульт. Обнулить плату и заново прошить пульты жильцов не есть проблема. Задача обнулить всех "левых" и минимизировать возможность в дальнейшем легко добавлять новых пользователей без участия специалиста.
zyoma | важничающий писатель ***
[Re: WalkmandT] 13 мая 2024 в 17:51
У мене така система на в'їзді в паркінг, рфід антенна і мітка, в тому числі у вигляді картки.

096 486 88 83 Олексій - це контора, яка обслуговує, чи саме вони ставили - не знаю, не факт.
Сапожник | Супер писатель! ****
[Re: WalkmandT] 13 мая 2024 в 21:51

Благодарю.

У нас стоит такое...
https://i.imgur.com/hyqDrk0.jpeg
Если честно, неоднозначно все. У одного срабатывает, у другого не срабатывает, третий карточкой машет, у четвертого лобовуха с обогревом, ...
А видео-детектор номерных знаков не рассматривали?
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: WalkmandT] 13 мая 2024 в 22:00

Благодарю.

Єлементарно. Любая среднестатистическая СКД Управляет шлагбаумом как замком на двери.
Помимо обічніх датчиков ( считівателей) есть с радиусом 3 метра и 15 метров ( для фур)
Ну а дальше дело техники ( монтажа)
harald67 | подсевший на форум **
[Re: WalkmandT] 14 мая 2024 в 09:13

...
Хотим поставить систему со считкой карты, которая находится в машине (видел такие) , подъехал, считалось, открылось и проехал. GSM не хочется, так как довольно легко открывать шлагбаум удалённо и пускать всех...

От саме у цій системі є певні проблеми, які можуть викликати обурення деяких мешканців. Коли ставили таке на в'їзді до двору будинку, де мати жила, то мешканці, у яких немає автівок, обурювалися з приводу, як бути коли швидка/аварійка приїде, або треба завезти диван/холодильник. Усе ж таки з GSM це простіше вирішується.
DimonDSV | V.I.P **
[Re: harald67] 14 мая 2024 в 17:22
harald67 14.05.2024 09:13 пишет:

...
Хотим поставить систему со считкой карты, которая находится в машине (видел такие) , подъехал, считалось, открылось и проехал. GSM не хочется, так как довольно легко открывать шлагбаум удалённо и пускать всех...

От саме у цій системі є певні проблеми, які можуть викликати обурення деяких мешканців. Коли ставили таке на в'їзді до двору будинку, де мати жила, то мешканці, у яких немає автівок, обурювалися з приводу, як бути коли швидка/аварійка приїде, або треба завезти диван/холодильник. Усе ж таки з GSM це простіше вирішується.

у нас вирішили тим, що конс'єрж всеж не просто так сидить. поставили монітор/камеру/мікрофон/кнопу і вона розрулює ситуацію.
також розмітили місця. кожен вибрав собі.
а тепер у дворі не буває аншлага.

але шлях був не простий і не швидкий. бо у кожного свій погляд і відчуття гарного.
бюджет 200+
Змінено DimonDSV (17:23 14/05/2024)
Rucha | Достоевский *
[Re: DimonDSV] 14 мая 2024 в 17:25
DimonDSV 14.05.2024 17:22 пишет:

І шо, всім вистачило?
harald67 | подсевший на форум **
[Re: DimonDSV] 14 мая 2024 в 17:31

harald67 14.05.2024 09:13 пишет:

...

у нас вирішили тим, що конс'єрж всеж не просто так сидить. поставили монітор/камеру/мікрофон/кнопу і вона розрулює ситуацію.
а тепер у дворі не буває аншлага.

але шлях був не простий і не швидкий. бо у кожного свій погляд і відчуття гарного.
бюджет 200+

А нащо було витрачатися на якісь системи за наявності консьєржа? Набагато складніше вирішити таке питання коли консьєржа нема і в принципі не може бути.
DimonDSV | V.I.P **
[Re: Rucha] 14 мая 2024 в 17:42
Rucha 14.05.2024 17:25 пишет:

І шо, всім вистачило?

всім бажаючим. навіть тим, у кого не 1 авто. навіть кафе і салону краси. навіть одне гостьове лишилося.
але так, новим бажаючим місця немає. треба буде за рахунок зеленої зони розширювати.

ну і головне - є переваги у невеликих будинків.
DimonDSV | V.I.P **
[Re: harald67] 14 мая 2024 в 17:46
harald67 14.05.2024 17:31 пишет:

А нащо було витрачатися на якісь системи за наявності консьєржа?

якщо це повісити лише на консʼєржів, то вони тільки цим і будуть займатися.

у нас до цбого були спеціально обучені охоронці. отримували зп. правда і пʼяниць ганяли.

без регулювання людиною цей процес не взлетить. буде це хтось із мешканців, чи запрошений спеціаліст - не важливо.
Drunkard | **
[Re: Сапожник] 14 мая 2024 в 19:20
Сапожник 13.05.2024 21:51 пишет:

Імхо, єдино прийнятне в сучасному світі.
Tarasoff | СуперСтар **
[Re: Drunkard] 14 мая 2024 в 23:14
Drunkard 14.05.2024 19:20 пишет:

+1
WalkmandT | СуперСтар **
[Re: Drunkard] 15 мая 2024 в 09:10
Drunkard 14.05.2024 19:20 пишет:

Чим зчитування номерів відрізняється від карток? Глобально нічим, але адміністрування значно більше, вартість більша, утримування дорожче. Номер може бути брудним, особливо взимку, камера брудна, не зчитує під певним кутом і таке інше. Я це все проходив, коли така система була в БЦ, де офіс був. Нове авто - прописувати заново. Ну і це не вирішує питання із машинами служб . Конс'єржа немає. Будинок на 20 кв.
Віддалений зчитування карток є найбільш збалансоване рішення.
Ну і моє питання, в першу чергу, було до тих, хто аикористовує таку систему і запит на контакти тих хто продає та встановлює.
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: WalkmandT] 17 мая 2024 в 14:54

Благодарю.

Почитал. Система распознавания номеров дофига денег стоит, наверное. У нас в кооперативе стоит шлагбаум. Работает с пульта, и с телефона прошитого. "GSM не хочется, так как довольно легко открывать шлагбаум удалённо и пускать всех." - это как и кто будет пускать и кого? В какой-то салон красоты что в доме? Предупредить, а потом отключить телефон.

Отключить удаленное открытие шлагбаума - а скорая? А воду привезли? А "У меня внук приехал меня на дачу забрать"?
Yuriy-shlagbaum | читатель
[Re: WalkmandT] 1 июля 2024 в 18:38
Пропоную в список варіантів внести і нашу систему (якщо ще актуально).
Ми її розробляли якраз з метою створення не дорогого та гнучкого рішення для ОСББ.

Спробую стисло розповісти як працює:
У вас вже є (або встановлюєте) GSM модуль. Вносите в GSM модуль телефонний номер нашого сервера. Тобто наш сервер може подзвонити вам на шлагбаум і відкрити його.

А мешканці користуються додатком (андроїд, іос, веб-браузер) і натискають на кнопку "відкрити", створюючи дзвінок з сервера на шлагбаум.

Звичайно адміністртор керує всім доступом і може бачити хто і коли відкривав.

Ми називаєм це лайф-хаком який за пару хвилин перетворює простий GSM шлагбаум у СКУД, з мобільними додатками і купою цікавих фукнцій. ОСББ які зараз користуються дуже задоволені.

Кого зацікавило, звертайтесь, я можу швидко створювати демонстраційні аккаунти і ви разом з мешканціми можете власне подивитись як все працює, а шлагбаум підключете якщо сподобається. Телеграм якщо зручніше: shlagbaum_info
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 53 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1244