autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБудівництво та ремонт нерухомості

Москітні сітки на дерев"яні вікна

Researcher | СуперСтар ***
20 мая 2024 в 11:11
Не можу зрозуміти куди копати. З пластиковими вікнами все зрозуміло, є звична конструкція тримачів та сітки. А тут приватний будинок і дерев"яні вікна, дворамні з відстанню одна від одної сантиметрів двадцять.

Логічно ставити сітки на зовнішню раму, але оскільки вони відкриваются назовні, то сітка має бути з внутрішньюї сторони цієї зовнішньої рами. Коротше, скажіть куди дивитись. Хочеться щось нормальне, щось на ліпучках не наш варіант.

Будинок далеко в Чернівецькій області, треба щоб я купив матеріали в Києві, і там все сам зібрав.
Yukon | старый писатель *
Re: Москітні сітки на дерев"яні вікна
[Re: Researcher] 20 мая 2024 в 11:16
Researcher 20.05.2024 11:11 пишет:

Не можу зрозуміти куди копати. З пластиковими вікнами все зрозуміло, є звична конструкція тримачів та сітки. А тут приватний будинок і дерев"яні вікна, дворамні з відстанню одна від одної сантиметрів двадцять.

Логічно ставити сітки на зовнішню раму, але оскільки вони відкриваются назовні, то сітка має бути з внутрішньюї сторони цієї зовнішньої рами. Коротше, скажіть куди дивитись. Хочеться щось нормальне, щось на ліпучках не наш варіант.

Будинок далеко в Чернівецькій області, треба щоб я купив матеріали в Києві, і там все сам зібрав.

Може зовнішня рама зйомна? У мене в селі у батьків так, на зиму вставляються , на літо знімаються.
maksym | V.I.P **
[Re: Researcher] 20 мая 2024 в 11:28
Researcher 20.05.2024 11:11 пишет:

Думаю, треба фото.
І без "колхозу" теж не вийде. імхо
VovkZ | V.I.P **
[Re: Researcher] 20 мая 2024 в 13:46
Взагалі - комплектуючі продаються (алю . профіль, сітка, тримачі), легко гуглиться. Є конструктори під певні розміри вікон (лишнє - обрізати). Я батькам на частину дерев'яни вікон зібрав сам.
Але, якщо форточки назовні, а сітку поставити зсередини - то як їх відкривати?
Змінено VovkZ (13:48 20/05/2024)
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Researcher] 20 мая 2024 в 13:54
Выглядень будет так себе. но , если не за мешок денег, тут вариант один, сетку на петлях ставить в середину дома и что б открывалась в дом.

будут так: подошел к сетке-открыл в дом-открыл окно на улицу-закрыл сетку.
По рахильному конечно, но что уж есть )

или сетку подымающуюся в верх, ролетную -дорого.
или сетка-плиссе - безбожно дорого:).
Researcher | СуперСтар ***
[Re: Абрвалг] 20 мая 2024 в 14:48
Блін, вже думаю, може і на ліпучках підійде))
Alex2064 | V.I.P ***
[Re: Researcher] 20 мая 2024 в 19:07
Сколько того лета с комарами
мелкий-2 | СуперСтар **
[Re: Alex2064] 20 мая 2024 в 23:05
Alex2064 20.05.2024 19:07 пишет:

Сколько того лета с комарами

В такому варіанті відкривається вікно на вулицю на початку тепла і закривається восени. Функція закрити/відкрити вікно виконується внутрішньою рамою. А як закріпити москітку вирішуй сам, хоть на липучку... Тоді коли я "під стіл пішки ходив" кріпили штапиком.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: Researcher] 22 мая 2024 в 15:30
Если окно наружу открывается, то надо чтоб сетка тоже легко открывалась для доступа к окну. Это надо делать что-то типа москитных балконных дверей, когда сетка с рамкой на петлях. Думаю можно взять обычную сетку для МП и на маленьке петли прикрутить изнутри.
Типа такое:

Autoua.netФорумБудівництво та ремонт нерухомості

Додаткова інформація
Модератор:

moderator, Outdriver 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1102