Добрый день. Подскажите, можно ли сейчас законно с карты Привата купить USDT? В сми нашел, что это сейчас запрещено. И много отзывов о блокировке счетов.
Exciter 20.05.2024 15:09 пишет: Добрый день. Подскажите, можно ли сейчас законно с карты Привата купить USDT? В сми нашел, что это сейчас запрещено. И много отзывов о блокировке счетов.
Exciter 20.05.2024 15:09 пишет: Добрый день. Подскажите, можно ли сейчас законно с карты Привата купить USDT? В сми нашел, что это сейчас запрещено. И много отзывов о блокировке счетов.
Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально А так да, P2P ніхто не відміняв Але якщо сума велика краще сходить ногами в офлайн обмінку
Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально А так да, P2P ніхто не відміняв Але якщо сума велика краще сходить ногами в офлайн обмінку
Легально на бирже крипту купить нельзя. Можно только через P2P, но это относится банками к "рисковым операциям" и есть шанс получить от банка письмо счастья "уважаемый клиент, ваш счет заблокирован, объясните происхождение/движение средств или Вы нам больше не клиент". Это история из жизни от хорошего знакомого если что.
В ответ на: Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально
"Вчера, 2 марта, все криптобиржи в Украине, включая наиболее популярные Binance, Kuna и Whitebit, приостановили вывод средств на банковские карты и другие платежные сервисы по всей стране." Это 23год, СМИ пишут.
В ответ на: Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально
"Вчера, 2 марта, все криптобиржи в Украине, включая наиболее популярные Binance, Kuna и Whitebit, приостановили вывод средств на банковские карты и другие платежные сервисы по всей стране." Это 23год, СМИ пишут.
після 2 березня вже майже 3 місяці пройшло. Я неодноразово купував через Р2Р після 2.03 - все було ок, через бінанс.
Відкриваєш якийсь сервіс аля бестченж, обираєш що на що хочешь обміняти, обираєш пропонований варіант і обмінюєш. Якщо суми невеликі і не часто це робити - взагалі немає ніяких проблем від банку. Це коли за місяць таких p2p вхідних платежів тисяч на 300 приходить - от тоді банк може і запитати про походження коштів...
Користувався офлайн обмінником. Платив готівковим доларом, комісія була 2.6 % Курс сумарно набагато цікавіший був, ніж на бінансі, але, можливо залежить від суми.
після 2 березня вже майже 3 місяці пройшло. Я неодноразово купував через Р2Р після 2.03 - все було ок, через бінанс.
maxsakh 27.05.2024 14:49 пишет: Якщо епізодично і небагато, то P2P на біржі. Якщо регулярно або значна сума, то тут загальні ризики, не зважаючи USDT, або щось інше.
На бирже я так понимаю для этого надо верифицироваться с паспортными данными. А какая сумма считается небольшой, без рисков?
Я думаю, що суми та періодичність в рамках, щоб не попасти на фінмон в вашому банку. Я купляв сумами до 4 тис грн за раз, по 2-3 рази на міс. Коли закидував на wise, то з нього проводив транзакції і на більші суми. На wise закидав евро з телефона через гугл пей. Доречі, вже деякий час binance не підтримує P2P з wise. Довелося переходить на bybit.
maxsakh 27.05.2024 14:49 пишет: Якщо епізодично і небагато, то P2P на біржі. Якщо регулярно або значна сума, то тут загальні ризики, не зважаючи USDT, або щось інше.
На бирже я так понимаю для этого надо верифицироваться с паспортными данными. А какая сумма считается небольшой, без рисков?
ніби біржи за міжнародними правилами можуть "стукати" якщо сума на ввід/вивід більше 3500уе,але навряд це працює в нашій країні, проте мав би на увазі. А так, через оффлайн обмінник закидаю на бінанс в межах цієї суми та й все. Проблем ніяких. Гроші заходять анонімно, наші банки цього взагалі не бачать, тому ніякого фінмоніторингу. Від 1.8 до 3.5% в залежності від ситуації на ринку. Зи: мінімальна сума на ввід/вивід в тому обміннику яким я користуюсь - 1000 usdt.
jia 31.05.2024 07:20 пишет: А хтось може порадити офланй обмінник в Києві Від 5000долл Прийшов, скинув їм кріпту, отримав по голові бумажній доллари і пішов
jia 31.05.2024 07:20 пишет: А хтось може порадити офланй обмінник в Києві Від 5000долл Прийшов, скинув їм кріпту, отримав по голові бумажній доллари і пішов