Поки просто скошую, але у деяких місцях з'являюьтся вже такі собі пінечки. Зрізав стару вишню - поросль пішла від пня метрів на 15-20, тут спробую пень ураганом обробити, а с живими що робити?
Amateur 20.05.2024 20:11 пишет: Поки просто скошую, але у деяких місцях з'являюьтся вже такі собі пінечки. Зрізав стару вишню - поросль пішла від пня метрів на 15-20, тут спробую пень ураганом обробити, а с живими що робити?
Видаляти. Або механічно секатором або отакою приблизно приблудою до мотокоси. Або поки зелененькі, хімічно палить великою концентрацією сульфату амонію, або гербіцидом типу карфентразолу або бастою.
Я когда-то спилил несколько сумах (уксусное дерево)- ростки перли из корней просто ужас, а корни там очень сильно разростаются. Косить надоело, в пеньках сделал несколько углублений самім большим сверлом, которое нашел, и заливал в них ураган через день. Недели через 3-4 начало сдыхать. Вздохнул свободней.
мені теж радили по свіжому зрізу раундапом або ураганом або чимось таким. Поки не пробував, коло садка зрізаю, а на типу городі росте сливовий ліс, будуть дрова як виросте.
Вибачаюся, неправильно зрозумів. Ця приблуда потрібна, коли косиш тілько пагони, а основний стовбур/стовбури треба залишити непошкодженими.
В ответ на:
та от проблема у тому, що лізе на газон.
Тобі треба зберегти основну рослину? З якої воно лізе? Якщо ні - то гліфосатом по листочкам пагонів. Кисточкою або валіком, аби не дісталося газону. Так і витравиш.
Тобі треба зберегти основну рослину? З якої воно лізе? Якщо ні - то гліфосатом по листочкам пагонів. Кисточкою або валіком, аби не дісталося газону. Так і витравиш.
Є стара спилена вишня - її буду травити, а є молоді, яки також пускють поросль.