Pepko 25.05.2024 10:05 пишет: Постав краб замість шпулі на 6-8 вісім жилки діаметром від 4 м.м.
Подивився, що таке краб, гарна штука, якось раніше такого не бачив. Якщо ще буде можливість попасти в Херсон, спробую поставити на свою хускварну, вона точно потягне )
Pepko 25.05.2024 10:05 пишет: Постав краб замість шпулі на 6-8 вісім жилки діаметром від 4 м.м.
Подивився, що таке краб, гарна штука, якось раніше такого не бачив. Якщо ще буде можливість попасти в Херсон, спробую поставити на свою хускварну, вона точно потягне )
Все можливо, але мій прокрафт т5600, з китайським пони, тільки тягне того краба на два луча з жилою зірка діаметром 2.5 м.м. а китайчики пророчили що там 6 л.с., як в мотоблока, слідуюча модель у них боюсь збрехати буде на 1300 кубіків і 60 л.с.
а що, той краб такий важкий? Якщо тример тягне диск з наплавками, то хіба отого краба не потягне? Я ось куплю спробую, бачив у магазині за 75 гривень на 4 гнутих куска 8 виходів.
nickka 25.05.2024 19:05 пишет: а що, той краб такий важкий? Якщо тример тягне диск з наплавками, то хіба отого краба не потягне? Я ось куплю спробую, бачив у магазині за 75 гривень на 4 гнутих куска 8 виходів.
у моего штиля очень легкая штанга, на ней нет редуктора. а в аккумуляторном воркрафте эта часть значительно тяжелее. ну и данные брал из инета с сайта, лично не взвешивал.