Re: [К] котел газовий + рампа + монтаж, м. Вишневе
[Re: KX] 6 июня 2024 в 16:45
родителям делал такое, то мне сказали, минимум 5 баллонов, мол, зеркало испарения от 5 баллонов - минимум, необходимый для нормальной работы котла. хз, так оно или нет
[Re: UA] 6 июня 2024 в 22:50
Все вірно. Ціни: котел 15, все інше по 3+-: рампа, вулична шафа, балони. Плюс ще акумулятор з інвертером для насоса. Робота - х.з. один сказав "не глядя" $300, не маючи навіть коронки; каже дирку зробим перфоратором... ) Чекаю відповідь другого
[Re: UA] 25 июня 2024 в 08:34
Котел Данко 10УС, одноконтурний парапетний, на заводі перероблений на пропан, ціна під замовлення 12000 і пару тижнів чекати.
Отвір в стіні - 240 мм, і я бачу що пропозиція зробити його перфоратором була адекватна тому що коронки Ф240мм коштують більше ніж сам котел. В отворі одна труба всередині другої.
Вуличну шафку під два балони зробив на замовлення, редуктор з манометром завтра приїде. Редуктор що автоматично перемикається між балонами поставлю як нікуди буде гроші дівати.
Залишилось робота, але з поверненням державою тарифу на електроопалення буду робити його а потім монтаж цього. Або восени якщо тариф не встигну.
[Re: KX] 25 июня 2024 в 22:00
KX 25.06.2024 08:34 пишет: Котел Данко 10УС, одноконтурний парапетний, на заводі перероблений на пропан, ціна під замовлення 12000 і пару тижнів чекати.
Отвір в стіні - 240 мм, і я бачу що пропозиція зробити його перфоратором була адекватна тому що коронки Ф240мм коштують більше ніж сам котел. В отворі одна труба всередині другої.
Вуличну шафку під два балони зробив на замовлення, редуктор з манометром завтра приїде. Редуктор що автоматично перемикається між балонами поставлю як нікуди буде гроші дівати.
Залишилось робота, але з поверненням державою тарифу на електроопалення буду робити його а потім монтаж цього. Або восени якщо тариф не встигну.
дякую то поки вирішив не робити? тариф на опалення добре, якщо є електрика-) отівр для газу чи для димаря в стіні? дякую
[Re: UA] 26 июня 2024 в 10:15
UA 25.06.2024 22:00 пишет:
отівр для газу чи для димаря в стіні?
Щоб спалювати газ потрібно досить багато кисню, теплого с приміщення або холодного з надвору (це про ефективність). А що б не вчадіти продикти горіння необхідно відводити.
[Re: UA] 29 июня 2024 в 17:28
без димаря - мається на увазі без вертикальних труб. Просто за котлом діра в стіні, в неї вставлена труба Ф2хх мм для забору повітря, довжиною аби зі стіни трохи виступало. А для виходу спаленого - ще одна труба всередині цієї, ~ф140 мм, трохи довша. Або буває дві окремих труби, бувають квадратні.