Маю "об'єкт" 42 м2. Двокімнатна хрущівка. Відповідно до цін в гуглі в 180-200 грн за квадратний метр - оздоблення всієї квартири вийде до 10 тис. Чи вийде так в реальному житті? Яка зараз реальна ціна натяжної стелі?
nickka 25.05.2024 06:04 пишет: Це в чешках таке, шатрові панелі. У хрущах рівна стеля хіба із скругленими кутами, там штукатурка і вона легко збивається.
Гм. Всі хрущі, що мені довелось бачити були саме з шатровими, ото фото - то саме хрущівка. Може так співпало, але бачив штук 5 хрущів в Шевченківському, Святошинському та Голосіїівському й всі вони були з такими виступами.
Недавно теж цікавився, цім питанням, не все так просто. Рахується не загальна площа квартири, а площа кожної кімнати і якщо вона менше 10 кв.м. (у когось 15) вартість кв.м. збільшується. Також треба враховувати, що вказують мінімальну вартість, а далі йдуть надбавки, полотно Франція чи Китай, профіль ПВХ чи алюміній, кількість отворів під люстри, світильники, карнизи. Ще питали чи є криволінійні відрізки, я так зрозумів вони теж збільшують вартість... Тому за кімнату 15 квадратів нарахували 7,5 тис.грн, а за ванну кімнату площею 4,5 кв.м майже 4 тис грн. Тому поки відклав це питання, до етапу завершення ремонту.
FanCase 25.05.2024 11:35 пишет: Недавно теж цікавився, цім питанням, не все так просто. Рахується не загальна площа квартири, а площа кожної кімнати і якщо вона менше 10 кв.м. (у когось 15) вартість кв.м. збільшується. Також треба враховувати, що вказують мінімальну вартість, а далі йдуть надбавки, полотно Франція чи Китай, профіль ПВХ чи алюміній, кількість отворів під люстри, світильники, карнизи. Ще питали чи є криволінійні відрізки, я так зрозумів вони теж збільшують вартість... Тому за кімнату 15 квадратів нарахували 7,5 тис.грн, а за ванну кімнату площею 4,5 кв.м майже 4 тис грн. Тому поки відклав це питання, до етапу завершення ремонту.
То такий тренд у багатьох майстрів, не тільки потолочників, накручувати вартість додаткові послуги. В мене все максимально прямокутно, з одною люстрою на приміщення, і квартира під здачу. Тому дорогих матеріалів не буде. Тому цікаво саме бюджетні пропозиції.