добрий день, шановне товариство!
у моєї мами є стаціонарний укртелекомівський телефон. був ще з мого глибокого дитинства, довго був наш відомий всім знайомим номер, потім, волки, номер зміниличерез переход на цифрову АТС, але проблема не в цьому.
десь ще влітку минулого року, телефон перестав працювати. на мою думку, десь обрив однієї жили кабелю. у трубці замість зумера якесь далеке слабке гудіння. по квартирі та до щитка я перевірив, все ціле, далі, де той кабель по будинку іде, я гадки не маю.
на неодноразові звернення до УКРТК у ФБ відповідали - ваша заявка зареєстрована, передана у технічний відділ..... заявку в автоматичному режимі по їх контактних номерах теж давав, але за весь час ніякого зворотнього відгуку, хіба що плату за телефон не виставляють!
хто знає,які у такому випадку є дієві варіанти полагодження телефону? можливо, якісь приватні сторонні майстри могли б за оплату перевірити кабель по під'їзду на цілісність? а то в УРТК віри вже немає!
будь-лвска не треба коментаків "навіщо тобі той стаціонарний телефон, коли кругом мобільні?" коротко скажу - треба!