autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Shubbit | member
Чи можу я бути в розшуку?
9 июня 2024 в 12:45
Всім даров.
Таке питання - допустимо (ну чисто в теорії) я не зявився по повістці на відправку один рік назад, але в ТЦК та СП до мене ніяких питань не було, я спокійно став на облік, і перевірили чи я є в базі "ухилянтів" - "Армор", мене там не було.
Але з поліції мені дзвонили на мобільний номер і повідомляли що в травні 2023 я не зявився на відправку (просто кинув слухавку). То чи є я в розшуку? Як взнати?
Andrey-Mil | СуперСтар **
Re: Чи можу я бути в розшуку?
[Re: Shubbit] 9 июня 2024 в 12:47
Shubbit 09.06.2024 12:45 пишет:

Всім даров.
Таке питання - допустимо (ну чисто в теорії) я не зявився по повістці на відправку один рік назад, але в ТЦК та СП до мене ніяких питань не було, я спокійно став на облік, і перевірили чи я є в базі "ухилянтів" - "Армор", мене там не було.
Але з поліції мені дзвонили на мобільний номер і повідомляли що в травні 2023 я не зявився на відправку (просто кинув слухавку). То чи є я в розшуку? Як взнати?

Перевірити в Дії щодо наявних проваджень
Djohny | V.I.P **
[Re: Andrey-Mil] 9 июня 2024 в 14:48
Andrey-Mil 09.06.2024 12:47 пишет:

Shubbit 09.06.2024 12:45 пишет:

Всім даров.

Перевірити в Дії щодо наявних проваджень

Думаю більше інформації дасть замовлення справки про несудимість повної. Відомості про ВП це якщо штраф не сплатити, а от кримінальне туди вже не потрапляє.
Shubbit | member
[Re: Djohny] 9 июня 2024 в 19:26
Djohny 09.06.2024 14:48 пишет:

Думаю більше інформації дасть замовлення справки про несудимість повної. Відомості про ВП це якщо штраф не сплатити, а от кримінальне туди вже не потрапляє.

Замовив в дії довідку про несудимість, там там було чітко вказано - "в розшуку не перебуває", також на сайті МВС в розділі "особи які переховуються від органів влади" за моїми данними нічого не знайдено.

Цікаво чи можуть у майбутньому мене подати в розшук, можливо це не відбулось по тій причині шо таких справ десятки тисяч.
Andrey-Mil | СуперСтар **
[Re: Shubbit] 9 июня 2024 в 20:34
Тут розшук розшуку рознь. Якщо по повісці не прийшов - тут щє грає "людський фактор" в ТЦК. Не прийшов - занесли в Оберіг в статусі "розшук", але в суд справу не подавали, в розшук в нацполіцію не подавали, не встигли, ліньки, роботи іншої багато - десяток причин може бути. Але "розшук" ТЦК не дорівнює "розшук/затримання" поліції.
Спіймають на перевірці доків - доправлять в ТЦК, а там далі можуть крутити на штраф, можуть лякати вязницею, а може просто в армію скерують.
izon | V.I.P ****
[Re: Shubbit] 9 июня 2024 в 20:52
в Дії є варіант замовити довідку про несудимість для военкомату.

Там робиться запит стосовно вас до ТЦК) І майже 30 днів.
Михей | Супер писатель! **
[Re: Andrey-Mil] 9 июня 2024 в 21:28
Andrey-Mil 09.06.2024 20:34 пишет:

Тут розшук розшуку рознь. Якщо по повісці не прийшов - тут щє грає "людський фактор" в ТЦК. Не прийшов - занесли в Оберіг в статусі "розшук", але в суд справу не подавали, в розшук в нацполіцію не подавали, не встигли, ліньки, роботи іншої багато - десяток причин може бути. Але "розшук" ТЦК не дорівнює "розшук/затримання" поліції.
Спіймають на перевірці доків - доправлять в ТЦК, а там далі можуть крутити на штраф, можуть лякати вязницею, а може просто в армію скерують.

Хєр їх поймі з цим розшуком.Знайомий який майже рік як в армії числиться в якийсь там їхній базі в розшуку як "ухилянт".Але офіційно в базі МВС ні.Так що ті довідки до жопи.
Змінено Михей (21:29 09/06/2024)
Shubbit | member
[Re: Shubbit] 10 июня 2024 в 07:20
Думаю час від часу потрібно буде перевіряти свій статус. Але здається що якщо зараз в базах на мене нічого нема то наврядчи зявиться так як кожного дня кількість подібних правопорушень поповнюється на десятки і нема кому ними займатись.
Всім пасибі.
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: Shubbit] 10 июня 2024 в 09:58
А точно з поліції дзвонили? МОже то "розводіли" якісь і дали за гроші пропонували б "знятися з розшуку"?
serg-ss | Супер писатель! **
[Re: Михей] 10 июня 2024 в 12:31
Михей 09.06.2024 21:28 пишет:

Andrey-Mil 09.06.2024 20:34 пишет:

Хєр їх поймі з цим розшуком.Знайомий який майже рік як в армії числиться в якийсь там їхній базі в розшуку як "ухилянт".Але офіційно в базі МВС ні.Так що ті довідки до жопи.

Маю знайомого, який з лютого 2022 в ЗСУ (регулярна частина, не ТРО) воює, і йому заблокували його карту, куди власне з/п від ЗСУ приходила. Теж ухилянтом виявився.
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: serg-ss] 10 июня 2024 в 14:17
serg-ss 10.06.2024 12:31 пишет:

Маю знайомого, який з лютого 2022 в ЗСУ (регулярна частина, не ТРО) воює, і йому заблокували його карту, куди власне з/п від ЗСУ приходила. Теж ухилянтом виявився.

Ну це вже відверта брехня. Не блокують рахунки ТЦК, у них немає такої можливості. А от за неуплату кредиту - запросто можуть заблокувати, а дружині можна сказати, що то ТЦК
DimonDSV | V.I.P **
[Re: Slavik-d] 10 июня 2024 в 15:20
Slavik-d 10.06.2024 14:17 пишет:

Ну це вже відверта брехня. Не блокують рахунки ТЦК, у них немає такої можливості. А от за неуплату кредиту - запросто можуть заблокувати, а дружині можна сказати, що то ТЦК

виконавча легко і без вагань блокує неуплату штрафів.
розблоковує також легко, після оплати.
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: DimonDSV] 10 июня 2024 в 16:43
В політічку на...
В ответ на:

Останніми днями мережею поширюється інформація, що нібито «військова поліція» пропонує українським громадянам винагороду за співпрацю у виявленні ухилянтів. Ці повідомлення надходять від імені нібито Національної поліції України.

👎 Наголошуємо, що ця інформація не відповідає дійсності. Національна поліція України жодних подібних оповіщень не робила. Також нагадуємо, що в Україні не існує «військової поліції».

Такі повідомлення є елементом російської інформаційно-психологічної операції (ІПсО) і спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні та створення напруженості серед громадян.

❗️ Закликаємо не телефонувати за номерами, вказаними в цих повідомленнях, і не переходити за посиланнями від невідомих джерел. При цьому, для надання ваги своїм ІПСО ворог може використовувати реальні номери телефонів органів державної влади.

Тому, кіберполіція нагадує про важливість перевірки достовірності фактів, (https://t.me/CyberpolUA/2349) інформації та тверджень, які поширюються різними каналами комунікації. Також рекомендуємо отримувати інформацію з офіційних джерел. (https://t.me/CyberpolUA/2324)

Будьте пильні та обачні! 🇺🇦

Змінено kkk_GAZ240 (16:44 10/06/2024)
Професор | СуперСтар ***
[Re: Shubbit] 10 июня 2024 в 20:50
Shubbit 10.06.2024 07:20 пишет:

Думаю час від часу потрібно буде перевіряти свій статус.

А що у застосунку "Резерв+" пишуть? "у розшуку"? Чи "на обліку"?
Професор | СуперСтар ***
[Re: serg-ss] 10 июня 2024 в 22:35

в ЗСУ (регулярна частина, не ТРО) воює, і йому заблокували його карту, куди власне з/п від ЗСУ приходила. Теж ухилянтом виявився.

Казки якісь про карту. Як і стосовно ТРО. Сили територіальної оборони — це окремий рід сил ЗСУ. ТРО - це ЗСУ!!!
serg-ss | Супер писатель! **
[Re: Професор] 12 июня 2024 в 15:35
Професор 10.06.2024 22:35 пишет:

в ЗСУ (регулярна частина, не ТРО) воює, і йому заблокували його карту, куди власне з/п від ЗСУ приходила. Теж ухилянтом виявився.

Казки якісь про карту. Як і стосовно ТРО. Сили територіальної оборони — це окремий рід сил ЗСУ. ТРО - це ЗСУ!!!

Мені ті казки розповідали люди яким я вірю значно більше ніж тутешнім експертам "зі всього".
Те що ТРО підпорядковується ЗСУ це загально відомий факт. Про ТРО я згадав в контексті гіршого упорядкування їх даних. Зокрема відомо про випадки присилання повісток вже загиблим на війні бійцям.
Леший | V.I.P *
[Re: Shubbit] 14 июня 2024 в 16:38
Устанавливаешь Резерв+, обновляешь свои данные, после открывается выдержка из Оберига про тебя и там видишь свой статус. Все)
kaktys | V.I.P **
[Re: Shubbit] 16 июня 2024 в 09:09
Только в обереге инфа будет
Армор и дия не покажут
Ищи кого-то в военкомате, желательно «постарше» и проверяй.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2591