В ответ на: Чорноморськ, але стремно, але народу багато іде
Погортай тіктоки, Наприклад. https://vm.tiktok.com/ZMr3rB7at/ що Чорноморськ що Чорноморка людей може й менше чим зазвичай але з урахуванням того що пляжів там не дуже багато то майже Міністерка на ці вихідні - сусіди на голові сидять. В цьому плані завжди цікавою була Лебедівка, трохи пройшов берегом та хоч конями гуляй хоч з голою дупою засмагай. Вивчаю свіжі відео з Кароліно-Бугаза, Грибівки та Санжейки. Поки картина краще за Одесу/Чорноморськ но все одне людей багацько, але це ще не вересень. Цікаво було б дізнатись яким чином що і людей багато і пляжі закриті (ніде не знайшов яке ж покарання за порушення заборони купання у морі, окрім вірогідності ненульової натрапити на щось вибухове) . У Коблево до речі один з пляжів відкрили офіційно, але відео з нього бажання їхати туди бажання відбиває повністю. Чимось нагадує той мем про пляж у Китаї, коли загубили дитину і простіше було народити нову чим відшукати свою Фейсбук та тікток виявились в цьому плані непоганим джерелом інформації.
Djohny 25.08.2024 18:15 пишет: Трохи підніму тему. Досвід зупинки тцк+нп вже є, наявність свіжого ВОД + резерв+ роздрукований + зовнішній вигляд зробили мене не цікавим, машина вже майже в ідеалі тому десь 10-15 вересня є бажання хоча б на 5 днів забити на все та поїхати. Цікавить актуальна ситуація Маяки-Паланка. Їхати будем або в Лебедівку або в Приморське. Берег відкритий станом на сьогодні, спілкувався у прямому ефірі з власником бази у Приморському. Вибір локації залежить від того що буде вільне на ці числа, бо зараз на букінгу на два села вільні тільки 6 місць. Кароліно-Бугаз закритий нажаль.
імхо краще кудись в Карпати з басейнами, ніж пертись в ті "джунглі з павуками": і доїхати простіше, і безпечніше, і їжа смачніша навкруги, але кожному своє звісно. я після Албанії на Чорне море не поїхав би, хіба що в наш Крим.
та в цілому до війни можна було
на 2-3 дні, на вихідні так, але не на 10-14 днів в якості повноцінної відпустки.
Djohny 25.08.2024 18:15 пишет: Трохи підніму тему. Досвід зупинки тцк+нп вже є, наявність свіжого ВОД + резерв+ роздрукований + зовнішній вигляд зробили мене не цікавим, машина вже майже в ідеалі тому десь 10-15 вересня є бажання хоча б на 5 днів забити на все та поїхати. Цікавить актуальна ситуація Маяки-Паланка. Їхати будем або в Лебедівку або в Приморське. Берег відкритий станом на сьогодні, спілкувався у прямому ефірі з власником бази у Приморському. Вибір локації залежить від того що буде вільне на ці числа, бо зараз на букінгу на два села вільні тільки 6 місць. Кароліно-Бугаз закритий нажаль.
імхо краще кудись в Карпати з басейнами, ніж пертись в ті "джунглі з павуками": і доїхати простіше, і безпечніше, і їжа смачніша навкруги, але кожному своє звісно. я після Албанії на Чорне море не поїхав би, хіба що в наш Крим.
наша Галя балувана зараз тільки Одеса, Чорноморськ, але стремно, але народу багато іде, якщо подивитися ютуб
може й балувана, але поїсти смачно в Карпатах дешевше, ніж в Одесі.
наша Галя балувана зараз тільки Одеса, Чорноморськ, але стремно, але народу багато іде, якщо подивитися ютуб
може й балувана, але поїсти смачно в Карпатах дешевше, ніж в Одесі.
ну поїсти та випити це точно дешевше і смачніше чим в Одесі в Аркадії звісно, але ж головне море
В ответ на: Досвід зупинки тцк+нп вже є, наявність свіжого ВОД + резерв+ роздрукований + зовнішній вигляд зробили мене не цікавим, машина вже майже в ідеалі тому десь 10-15 вересня є бажання хоча б на 5 днів забити на все та поїхати. Цікавить актуальна ситуація Маяки-Паланка. Їхати будем або в Лебедівку або в Приморське.
Чесно кажучи я б і в мирний час тди не їхав, а зараз ... для "забити на все" ідеально підходять гори
В ответ на: Досвід зупинки тцк+нп вже є, наявність свіжого ВОД + резерв+ роздрукований + зовнішній вигляд зробили мене не цікавим, машина вже майже в ідеалі тому десь 10-15 вересня є бажання хоча б на 5 днів забити на все та поїхати. Цікавить актуальна ситуація Маяки-Паланка. Їхати будем або в Лебедівку або в Приморське.
Чесно кажучи я б і в мирний час тди не їхав, а зараз ... для "забити на все" ідеально підходять гори
кому що. В мене брат той гори та печери, а мені море.. Останню поїздку, коли Тархан разом з Кримом був ще не в окупції у 13 році, маска-ласти-рушниця, кукан забув вдома тому чохол від спальника на ремень, та пішов ниряти.. Коли виліз та вигріб від дружини та сусідів (але хоч не підняли рятувальників, бо замісь гідрача пірнав у футболці та по ній периодично бачили що не втопився) дізнався що пірнав з 8 ранку майже до 15ї, коли виходив з води то ноги не тримали але б знову таке залюбки. На останню поїздку в прикарпаття спробував купатись у Рибниці, зрозумів що у морі таки набагато приємніше це робити тому вибачай але кожен полюбляє своє. До речі, є ще одне що хотілось би повторити, але доки Крим окупований навряд чи вийде - таке було тільки у Саках, коли вночі пірнаєш, а кругом тебе вода світиться як повна зоряного пилу (якійсь місцевий планктон, чомусь ані у Ялті ані у Коктебелі цього не було...та не чув щоб таке було в Турції чи Хорватії з Болгарією та Чорногорією... ЗИ - попередньо забукав будиночок у Кирилівці, до 7 безкоштовна відміна, так що якщо нічого не поміняється з відпусткою, погодою та іншим то питання закрите.
ЗИ - попередньо забукав будиночок у Кирилівці, до 7 безкоштовна відміна, так що якщо нічого не поміняється з відпусткою, погодою та іншим то питання закрите.
Яким чином Грибівка стала для Т9 Кирілівкою досі не зрозумів. Коли відповідав про Чорноморськ додивився що щось око муляє та зрозумів що ніфіга собі помилка у географії.