OK, серіал додивився. Фінальна думка така що гарну і дещо цікаву в цілому ідею зруйнували "1000 уколів", жоден з яких можливо і не критичен сам по собі, але в цілому картину псують капітально. Як не парадоксально, я би хотів побачити продовження, але я би хотів суттевої зміни дінамики, режисури та гри акторів.
Дуже слушна думака була вище - що в Орігінальних Зоряних Війнах гра акторів теж була на рівні УГ. 100% погоджуюсь! "Але є одне але (с) Щур".
Орігінальна трилогія була не про особистості. Орігінальні 4-5-6 були про новий всесвіт. Де є Сила, Джедаї, Сітхи, Імперія і Повстанці, Добро і Зло. Багато головних героїв взагалі були в масці (Вейдер, Штурмовікі як "колективний" актор, Йода, і тд і тп) і там взагалі "гри" не було як такової. Тому гра акторів в 4-5-6 була не важливою.
Коли ми дожили до 1-2-3 то акцент змістився з всесвіту на особистості, (історіі як Єнні докотився до крайної стадіі алкоголізму), але все ж такі залишались "великі" тем які треба було розкрити - федерація + дроїди, історія створення клонів, історія перетворення Сенату на Імперію і тд і тп. Тим не меньщ, 1-2-3 критикували за акторів достатьно - і за Джа Джу, і за тупий роман Єнні і Падме і взагалі за Падме, і про ідіотів Джедаїв.
Це я до того що не треба порівнювати розповідь про всесвіт з розповідью про 1-2 особистостей. В порівнянні з Мандароцем, Ашокою, Андором, Rogue One - фільмами яки були більше про особистостей - то Акоіт це дніще. Десь на рівні "Соло" або мультиків Лего Зоряні Війни. Доречі Обі Ван теж був жахливий, але там був Вейдер якій міг просто ходити туди сюди і пихтіти і це вже дає будь якому фільму +70 до мани і +100 до життя.
В той же час, ідеї в Аколіті підняті гарні, і нехай через пень колоду вони іх якось підсвітили. Ну і на тому дякуємо.
Змінено УрфинДжюс (19:19 17/07/2024)
Редагувати
Відповісти
Цитувати