Чи нас читають представники дорожньої поліції? Виїзд з Київа пр.Бажана, і раніше ніїхто не гоняв фур з 3го ряду, але зараз це якийсь треш, фури, рейсові автобуси типу "Зелений слон" у 3му та 4му рядах Бажана та магістралі. Чи може в нас вже відмінили п.11.5 пдр?
В ответ на: На дорогах, які мають три і більше смуги для руху в одному напрямку, вантажним автомобілям з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т, тракторам, самохідним машинам і механізмам дозволяється виїжджати на крайню ліву смугу лише для повороту ліворуч та розвороту, а у населених пунктах на дорогах з одностороннім рухом, крім цього, — для зупинки зліва, в дозволених випадках, з метою завантаження чи розвантаження.
Перед в'їздом/виїздом у/з Бориспіль встановили якісь блималки (нагадує лякалку типу камера із фотоспалахом, але фотоспалах на камері спрацьовує лише за для фіксування, ця ж блимає прсото рандомно, навіть якщо поблизу і транспортних засобів немає, та і камери з фотоспалахами здається вже давно не використовуються, та не сертіфіковані), от цікаво на скільки воно сертіфіковане та дозволене? Бо після того блимання у очах блимає. Цікаво скільки воно коштує? Краще б ці гроші на щось корисне для ВСУ витратили.
такі блималки багато де під Києвом, бачив на варшавці і житомирці. Влада каже - це ми бдім за порядком. Прахвєсіонали на фурах нєрвнічають, їм тошноти заважають.
opexkiev 17.06.2024 11:53 пишет: такі блималки багато де під Києвом, бачив на варшавці і житомирці.
Ну в мене напрямок переважно харківський, іноді Буча, але там я такого не бачив.
opexkiev 17.06.2024 11:53 пишет: Влада каже - це ми бдім за порядком.
Та я б не зважав на ці блималки уваги, але декілька разів дійсно неочикувано підсіпило, тому навіть не знаю... Як на мою думку це може бути небезпечно.
opexkiev 17.06.2024 11:53 пишет: Прахвєсіонали на фурах нєрвнічають, їм тошноти заважають.
Бориспіль це окрема тема, особливо під час пік там такі індівідууми трапляються... Я б краще окружною їздив, але дружина дуже нервує, коли я обгоняю...
На одеській в Чабанах теж повісили ці "лякалки" перед світлофором. Можливо має сенс, з урахуванням того, що світлофор прикритий пішохідним мостом і не всі його добре бачать.
буквально неделю или две назад такие блымалки появились между Киевом и Броварами, а так же в Семиполках некоторые водители даже начинают сбавлять скорость до 50-60))) П.с. ещё забыл написать шо эти блымалки иногда вообще не работают. может их не всегда включают
в Семиполках повесили на опоре пешеходного моста. прямая дорога, построены по обочинам стенки для отбития шума (хз, как оно по науке называется). в темноте конечно трэш получить в око эту сварку осталось понять, какой это европейский опыт или директива ЕС
pandry2007 18.06.2024 11:14 пишет: Немає такого у Європі, то просто дуже комусь потрібно було державні кошти освоїти(
Є, але на камерах, що фіксують швидкість. В Австрії потрапляв на автобані.
так то вспышка для фото при замере причем если идешь в пределах лимита - ничего не блымает а вот если перебрал - вспышка МОЖЕТ быть, если система посчитает что ей мало света для фотофиксации
kym 18.06.2024 13:00 пишет: так то вспышка для фото при замере причем если идешь в пределах лимита - ничего не блымает а вот если перебрал - вспышка МОЖЕТ быть, если система посчитает что ей мало света для фотофиксации
наша система краща: навіть сонячного дня ці спалахи видно з відстані майже 4км.
Daugava 18.06.2024 11:50 пишет: Є, але на камерах, що фіксують швидкість. В Австрії потрапляв на автобані.
Хіба вони не в блимають, коли міряють?
Не звертав увагу, бачив тільки "блим". Причому якщо перший раз це було в темряві в машину попереду, то в другий раз фоткали мене при світлі дня і я цей "блим" бачив, тобто скоріше за все не в Втім ми були на українських номерах, тому 100% певності що фоткали саме нас нема.
Згадав був перед ковідом в Кишиневі, попросив в готелі викликати мені таксі в аеропорт. Машина наче з шашечками була, всі діла, але водій пару разів перед подібними камерами опускав козирок. Не знаю шо він там палив. Доїхав нормально.