Хтось робив собі? Бо в мене показало -0.12 зліва та -0.06 праворуч. Запропонували встановити регулювальні шайби між ступицею та балкою. Вартість однієї сторони 2кгрн. Це багато чи нормально?
это со ввременем так стало? сколько сама балка стоит, без всякого навесного? ну и "регулировочная шайба" на балке трохи удивляет, их не должно существовать по идее
важко сказати, бо машиною володію трохи більше року. Відхилення ще в допусках, але по одній стороні вже на межі. В інтернеті знайшов що люди дійсно так виправляють розвал. Просто цікаво чи нормальна це ціна
Aziz 18.06.2024 10:40 пишет: я сумніваюся що балка крива. Майстер сказав що йому навіть нові автівки приходили з такими відхиленнями
По-моєму оці всі розвал, такий самий разводняк, як і накачка газом шин. Я не спорю, що в деяких випадках він потребується, але в одиничних. Декілька разів не робив коли рекомендували стошники, нікуди не тягне, резину не їсть. Якщо резину не їсть, то на балці взагалі б нічого не трогав, особливо кривими руками стошника ще і шайбами. Да і взагалі як там можна щось налаштувати, коли це балка. І заради цікавості, потрібно дивитись параметри на новій машині, і щось я дуже сильно сумніваюсь, що там буде понулям.
В ответ на: мені показали що шайби стають у ці місця між балкою та ступицею
якщо "шайба" буде по всій площині прилягання і клиновидна (наприклад знизу 1 мм а вгорі 2 мм товщини) - тоді думаю можна. Якщо ж просто класичні шайби у вказаних точках, а площина прилягання - висить фактично в повітрі... То не думаю що це хороший варіант.
В ответ на: мені показали що шайби стають у ці місця між балкою та ступицею
якщо "шайба" буде по всій площині прилягання і клиновидна (наприклад знизу 1 мм а вгорі 2 мм товщини) - тоді думаю можна. Якщо ж просто класичні шайби у вказаних точках, а площина прилягання - висить фактично в повітрі... То не думаю що це хороший варіант.
Сумніваюсь я, що за 2 тис грн там будуть заморачуватись виготовленням проставки на всю площину відповідної геометрії і клиновидної форми. Скоріш за все наколхозять "на глазок" шайби на болти. Чим буде черевато можна тільки здогадуватись. )
Aziz 18.06.2024 12:12 пишет: мені показали що шайби стають у ці місця між балкою та ступицею
Я знаю куди вони їх хочуть поставити, я не розумію як шайбою можна зловити 1-2 градуси. Я вже не кажу про те, що поставивши шайбу, в тебе ступиця не буде прилягати повністю до основи. Не знаю, якийсь разводняк, а не вирішення питання. По друге, коли вони підберуть шайби, то і гайка яка буде тримати ступицю, бути стояти косо і тримати тільки однієї своєю стороною. По моєму за такі пропозиції, потрібно ламати пальці розвальщику.
NID 18.06.2024 10:42 пишет: забити, забути і не паритись.
+1
головний ефект тих значень розвалу - це психологічний вплив. Резина зношується рівномірно?
Та +багато. Якщо навіть значення у допусках, хай і крайніх - не заважати механізму працювати. У мене був колись лансер з нуля, задні розвальні болти там закисли на другий чи третій рік і ніхто вже їх покрутити так не зміг, так і проїздив тисяч 200. Значення були на грані, але ніяких проблем не доставляло.
зовнішня сторона вже майже лиса. Але я не пам'ятаю, може ці колеса стояли раніше спереду. Бо 3 роки на цій машині до мене їздив мій друг і я не звертав на таке уваги, а він й взагалі не дуже роздивлявся)