maxsakh 23.06.2024 22:00 пишет: Главное не похмеляться, чтобы не спиться.
Никогда не понимал как это. Пить утром алкоголь. Для меня алкоголь это напиток вечерний. Закончил работу, дела и т.д. И позволил себе слегка прибухнуть, ну или не слегка. Кстати еще добавлю. От любого принятия алкоголя, у меня требование - утром мне не плохо. Я встал утром и не вижу особой разницы между: пил вечером или не пил.
А в мене ось проблема намалювалася. Ні. Не так. ПРОБЛЕМА. Наразі, як побухаю, на наступний день не звичайне похмілля, а напади ВСД, панічних атак, відчуття неминучої смерті, і загальний дискомфорт , що ні лежати, ні сидіти не можна. Раніше такої хєрні не було...( А якщо, не дай Боже, як ви тут пишете ще вранці після попереднього прибухнути, то це взагалі... Гідазепам упаковками , напад за нападом, неможливо дихати... А ви кажете... Сосунки )))
Leo 01.08.2024 18:17 пишет: А в мене ось проблема намалювалася.
Раніше такої хєрні не було...(
Добро пожалувать в клюб. Це батенька - ішемія. Бухати з цим вже не бахано - настурна зупинка інфаркт.
Ні, батенька, не ішемія. Ішемія це соматичний розлад, обумовлений недостатком кисню серцевому мʼязу. В моєму випадку, це невротичний розлад вегетативної нервової системи. Хоча припускаю, що певно ішемічна розлади в мене є за віком, та зайвою вагою. ВСД ! Взагалі, такої нозологичної одиниці не існує. У світі. ВСД ввів якийсь лікарь кацаап. А так, це різновид неврозу. Но як, сцуко, це погано !!!! Ти реально вмираєш, принаймні, твій організм сприймає це саме так. Так, в мене, хоч, такі після алкашкі, а є люди, що живуть із цим доволі тривалий термін життя. Маю підозру, що ВСД, як один із видів ПТСР, вже дуже розповсюджений в нашій країні.
PS щиро бажаю Вам у цій "клюб" не потрапляти. А ось бухати при цьому, чи ні- ОСЬ ПИТАННЯ !
Leo 01.08.2024 18:17 пишет: А в мене ось проблема намалювалася.
Раніше такої хєрні не було...(
Добро пожалувать в клюб. Це батенька - ішемія. Бухати з цим вже не бахано - настурна зупинка інфаркт.
Ні, батенька, не ішемія. Ішемія це соматичний розлад, обумовлений недостатком кисню серцевому мʼязу. В моєму випадку, це невротичний розлад вегетативної нервової системи. Хоча припускаю, що певно ішемічна розлади в мене є за віком, та зайвою вагою. ВСД ! Взагалі, такої нозологичної одиниці не існує. У світі. ВСД ввів якийсь лікарь кацаап. А так, це різновид неврозу. Но як, сцуко, це погано !!!! Ти реально вмираєш, принаймні, твій організм сприймає це саме так. Так, в мене, хоч, такі після алкашкі, а є люди, що живуть із цим доволі тривалий термін життя. Маю підозру, що ВСД, як один із видів ПТСР, вже дуже розповсюджений в нашій країні.
PS щиро бажаю Вам у цій "клюб" не потрапляти. А ось бухати при цьому, чи ні- ОСЬ ПИТАННЯ !
я давно в клюбі - і повір загострення ішеміїї та гіпертонії на фоні реакції нервової системи це зараз дуже розпосюджене. ВСД це не вигадка, але це абстрактне. В мене в мами така хрінь - тільки щось собі надумає, накрутить... все - тиск літає за 10 хвилин від 220/150 до 100/40, запаморочення, хитає , падає. Швидка до сраки. Прописали транквілізатори - все стало на місце. В мене теж - тільки нерви - 190/100 ,зірочки в очах і весь букет надалі... Ішемія, гіпертонія в мене по ВЛК є.
А якщо, не дай Боже, як ви тут пишете ще вранці після попереднього прибухнути, то це взагалі... Гідазепам упаковками , напад за нападом, неможливо дихати... А ви кажете... Сосунки )))