Спілкування не допомогає нажаль... Хочу поки не блокувати але мати статистику використання У дитини 2 гаджета (планшет/телефон) на Андроід в мене система Apple порадьте продукт для контроля
ну і треба спілкуватися з дитиною, бо може бути ой...
значить ваші діти просто не знайшли як обійти. Мої знають купу методів як і ютубчик дивитись, і в ігри гратись.
Починаючи від instant play в плеймаркеті, або пошуком через google (який не блокується), або включаючи picture-in-picture опцію і тоді ні час ні активність не рахується, закінчуючи банальним переносом аплікух під конфіденційність, і тоді їх також не рахує, або навіть просто створюючи додаткового юзера, хоча галочка яка це дозволяє вимкнута. А у самсунг телефонів там ще більше можливостей послати н@х цей google family link
L.inc 20.06.2024 18:31 пишет: iгри ж онлайн? трафiк обмежувати
а через вайбер чи телегу більше не потрібно самим вам спілкуватись? чати там, чи навіть дзвінки? А відстежування геолокації, де дитина? Це все - інтернет. Наскільки знаю, шейпить мобільний оператор не вміє на замовлення, максимум або вкл або викл. Тож повністю вимкнути не можна. А дитині перемкнутися з вай-фай на мобілку - раз плюнути. Тому обмеження саме інтернету - не вихід. Ще варіанти?